Ana SayfaÜnlülerMabel Matiz'den Babasına Duygusal Veda!

İlgili Postlar

Mabel Matiz’den Babasına Duygusal Veda!

Mabel Matiz’den babasına duygusal veda! Kıbrıs Gazisi babası Ali Karaca’yı geçirdiği ani bir kalp krizi sonrası kaybeden Mabel Matiz, duygusal bir mesaj ile babasına veda etti. Dün düzenlenen cenaze töreninde gözyaşlarını tutamayan ve bir hayli üzgün olduğu gözlenen Mabel Matiz, bugün sosyal medyadan yayınladığı bir mesajla babasına seslendi. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Mabel Matiz’den İzmir İtirafı!

Mabel Matiz’den babasına duygusal veda!

Mabel Matiz’den babasına duygusal veda! Önceki gün babası Ali Karaca’yı geçirdiği ani bir kalp krizi sonrasında kaybeden Mabel Matiz, bugün sosyal medya hesabından yayınladığı duygusal paylaşımla tüm hayranların yüreklerini burktu.

Müziği kadar çektiği farklı klipleri ile büyük bir hayran kitlesine sahip olan Mabel Matiz, dün abbası Ali Karaca’nın kaybıyla derinden sarsılmıştı.

Ünlü şarkıcının 66 yaşındaki babası Ali Karaca, önceki akşam memleki Mersin’de geçirdiği kalp krizi sonrasında Erdemli Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı.

Yapılan tüm müdahalenin ardından hayatını kaybeden Kıbrıs Gazisi Ali Karaca, dün düzenlenen Askeri törenle defnedilmişti.

Ali Karaca’nın cenazesinin Tömük Mahallesinde bulunan evine getirilip, helallik alınmıştı. Tömük Asri Mezarlığı’nda düzenlenen törene, Erdemli Kaymakamı Avni Kula, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Derin ile Mersinli Gaziler katıldı.

Gözyaşları içinde tır şoförü babasının tabutunu taşıyan Mabel Matiz ve kardeşi Selim Karaca’nın üzgün hali dikkatlerden kaçmadı.

Kıbrıs Gazisi babasının ani vefatının ardından hislerini sosyal medya hesabından paylaştığı bir mesaj ile ifade eden ünlü şarkıcı Mabel Matiz, babasına duygusal bir veda etti.

Mabel Matiz, babasının cenaze töreninde gözyaşlarını tutamadı.
Mabel Matiz, babasının cenaze töreninde gözyaşlarını tutamadı.

Mabel Matiz kimdir ?

Hep seni bekledim, hep seni özledim, hep çok sevdim seni…

Hep seni bekledim, hep senin özleminle yaşadım” sözleriyle duygularını ifade eden Mabel Matiz, şunları yazdı:

“Hep seni bekledim. Hep senin özleminle yaşadım. Hep çok sevdim seni. Çok. Şöyle ağız dolusu bi’ diyemedim ya. Aşkolsun. Tanıdığım en çalışkan, en dürüst, en yardımsever, en ağırbaşlı, en takıntılı, en sinirli, en komik ve en orijinal adam; canım babacığım Gazi Ali Karaca’yı kaybettik. Çok zormuş. Hem de çok.”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler