Ana SayfaÜnlülerYeşim Salkım Alişan ile İlgili Sözlerinde Çark Etti!

İlgili Postlar

Yeşim Salkım Alişan ile İlgili Sözlerinde Çark Etti!

Yeşim Salkım Alişan ile ilgili sözlerinde çark etti! Demet Akalın ile Alişan’ın 6 yıldır sürdürdüğü küslüğü bitirmesinin ardından ünlüler dünyası yorumlarıyla dikkat çekti. Canlı yayında gözyaşlarıyla Alişan ile barışan Demet Akalın, ünlü türkücünün bebeğine takacağı altınlarla ilgili yorum bombardımanına tutuldu. Demet Akalın’ın takımı alıp ziyarete gidicem sözlerinin ardından Alişan’a tavır koyan Yeşim Salkım, zehir zemberek sözlere imza attı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Yeşim Salkım Acun Ilıcalı’ya İsyan Etti!

Yeşim Salkım Alişan ile ilgili sözlerinde çark etti!

Yeşim Salkım Alişan ile ilgili sözlerinde çark etti! Eskiden yakın dost olan Demet Akalın ile Alişan’ın 6 yıl süren küslüklerini bitirmesinin ardından ünlüler dünyasıda karıştı.

Demet Akalın’la barışan Alişan’a en büyük tepki, ünlü türkücünün yakın dostu Ece Erken’den gelmişti.

Magazin gündeminde bomba etkisi yaratan barışmanın ardından ateş püsküren Ece Erken, Alişan ve eşi Buse Varol’u takipten çıkartmıştı.

Demet Akalın’ın Alişan ile barışmasının sebebinin mahkemelik olduğu Ece Erken’i yalnızlaştırmak olduğunu söylediği iddia edilen Yeşim Salkım ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

“Ayıpta bunlar nasıl insanlar Beşi Bir Yerde’ye gitti onur, gurur yazık. Demet Akalın’da zerre samimiyet yok Ece Erken’i sırf yalnızlaştırmak ve saf dışı bırakmak için bu sözde barış. Bunu anlayacak akıl zeka yoksa Alişan’da yazıklar diyorum o zaman.” sözleri ile Alişan’ı eleştirdiği iddia edilen Yeşim Salkım, yeni açıklaması ile bir anda çark etti. 

Sosyal medyadan bir takipçisine yaptığı ” Beşi bir yerdeye gitti onur, gurur” yorumuyla dikkat çeken Yeşim Salkım, yeni bir gönderi ile “Terbiyesizlik yapmayın” dedi.

Yeşim Salkım'ın beğendiği bir yorum, kendi sözleri gibi yansıtılmasına sebep oldu.
Yeşim Salkım’ın beğendiği bir yorum, kendi sözleri gibi yansıtılmasına sebep oldu.

Yeşim Salkım kimdir?

Terbiyesizlik yapmayın, ben öyle birşey demedim!

Alişan’ın kendisini yaptığı uygunsuz yorum yüzünden aradığını ifade eden Yeşim Salkım, şu açıklamayı yaptı:

Alişan, bir magazin sitesinde barışmaları ile ilgili uygunsuz bir yorum yaptığıma dair haberler görmüş,  haklı olarak beni aradı. Ben öyle bir yorum yapmadım. Başkasının yorumunu benim yorumum gibi kullanan arkadaşlara sesleniyorum, yapmayın! Ben zaten kendi yorumlarımı hesabımdan alenen, halka açık şekilde yapıyorum. Terbiyesizlik yapmayın, ben öyle birşey demedim! Ayrıca diyecek olsam da açık açık söylerim. Kimsenin ne yaptığı ne ettiği beni çok fazla ilgilendirmiyor.”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler