Ana SayfaÜnlülerHazal Kaya'nın Bebek Odası Bitmek Üzere!

İlgili Postlar

Hazal Kaya’nın Bebek Odası Bitmek Üzere!

Hazal Kaya’nın bebek odası bitmek üzere! 6 Şubat’ta kendisi gibi oyuncu Ali Atay ile nikah masasına oturan Hazal Kaya ile ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Geçtiğimiz hafta ünlü magazin gazetecisi Bilal Özcan’ın ünlü oyuncunun hamile olduğunu iddia etmesinin ardından çiftten yeni bir haber geldi. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Hayatı Aşk-ı Memnu Zannediyorlar!

Hazal Kaya’nın bebek odası bitmek üzere!

Hazal Kaya’nın bebek odası bitmek üzere! 5 yıldır birlikte olduğu oyuncu sevgilisi Ali Atay ile rüya gibi bir düğünle evlenen Hazal Kaya, günlerce konuşulmuştu.

Adeta ünlüler geçidinin yaşandığı bu özel gecenin ardından ünlü çift, iş yoğunluğunu sebep gösteren balayı tatilini ertelediklerini ifade etmişlerdi.

Geçtiğimiz hafta usta magazin gazetecisi Bilal Özcan’ın ünlü oyuncu hakkındaki iddiası ise adeta bomba etkisi yarattı. Bilal Özcan, Fox TV’de yayınlanan Bizim Hikaye dizisinde hamile olan Filiz karakterini canlandıran Hazal Kaya’nın gerçek hayatta da hamile olduğunu iddia etti.

Hakkında çıkan haberlerin ardından geçtiğimiz gün yakın arkadaşı Sinem Öztürk’ün Baby Shower partisinde görüntülenen güzel oyuncu Hazal Kaya, “Ben çok çocuk istiyorum. Darısı başıma, çok istiyoruz ama şu an yok.” sözleri ile dikkat çekmişti. 

Hazal Kaya en son Sinem Öztürk'ün Baby Shower partisinde görüntülendi.
Hazal Kaya en son Sinem Öztürk’ün Baby Shower partisinde görüntülendi.

Hazal Kaya kimdir?

Hazal Kaya’nın hamile olduğu iddialarının ardından usta gazeteci Bülent Cankurt ise köşesinde ünlü oyuncunun bebek odasının neredeyse bitmek üzere olduğunu iddia etti. Hazal Kaya’nın iddialar karşısında neden sustuğunu bilmediğini ifade eden usta gazeteci kaleme aldığı yazısında şunları söyledi:

“İki gündür herkes, ‘Süper kahramanım’ dediği beş yıllık aşkı Ali Atay’la 6 Şubat’ta evlenen güzel oyuncu Hazal Kaya’nın hamile olup olmadığını konuşuyor! Sevgili meslektaşım Bilal Özcan’ın ortaya attığı bu iddia ile ilgili Hazal Kaya’dan herhangi bir cevap gelmedi. Doğru olduğu için mi yoksa yalanlamak istemediği için mi sustu bilmiyorum ama Hazal Kaya, yeni yuvasında bebek odası hazırlıklarına başlamış bile.

Hazal Kaya’nın ilk yaptığı dekoratör çağırmak olmuş

Hazal Kaya ile Ali Atay, beş yılın ardından evlenmeye karar verirken bebek kararı da almışlar. O yüzden de Hazal Kaya’nın, evlilik kararıyla birlikte taşındığı Ali Altay’ın Zekeriyaköy’deki villasında ilk yaptığı, bir odayı bebek odasına çevirmek üzere dekoratör çağırmak olmuş. Dekoratörler bu günlerde bebek odasının son rötuşlarını yapıyormuş. Anlayacağınız, Hazal Kaya hamilelik iddiaları karşında sussa bile ya hamile ya da hamile kalmaya çalışıyor!

Bu arada Hazal Kaya-Ali Altay çiftinin Çağatay Ulusoy ile komşu olduklarını da söyleyeyim. Ünlü çift, meslektaşlarının tam karşısındaki villada oturuyor.”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler