Ana SayfaÜnlülerSerdar Ortaç'tan Olay Sözler!

İlgili Postlar

Serdar Ortaç’tan Olay Sözler!

Serdar Ortaç’tan olay sözler! Pop müziğin önemli isimlerinden birisi olan Serdar Ortaç, dün verdiği Bostancı Kültür Merkezi konserinde çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kendisinden 21 yaş küçük eşi Chloe Loughnan ile boşanacağına dair haberlerle gündem olan ünlü şarkıcı, “Kimseyle konuşamıyorum, kendi kabuğumda yaşıyorum” sözleri ile dikkat çekti. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Chloe Loughnan, Serdar Ortaç ile boşanacağına dair iddialar için neler söyledi?

Serdar Ortaç’tan olay sözler!

Serdar Ortaç’tan olay sözler! Pop müziğin önemli isimlerinden birisi olan Serdar Ortaç, dün akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde verdiği konserde kendisini izlemeye gelen yüzlerce hayranına unutulmaz saatler yaşattı.

Bir döneme şarkıları ve besteleriyle damgasını vuran ünlü şarkıcı hakkında, bir süredir kendisinden 21 yaş küçük İrlandalı manken eşiyle ilgili dedikodulardan dolayı zor günler geçirdiği söyleniyordu. 

Ara verdiği konserlerine karlı bir İstanbul gününde başlayan Serdar Ortaç, “Sabah kar bastırmasına rağmen içeri dolu” sözleriyle mutluluğunu dile getirdi.

Serdar Ortaç, 10 yıl aradan sonra Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahne aldı.
Serdar Ortaç, 10 yıl aradan sonra Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahne aldı.

Serdar Ortaç kimdir?

Kimseyle konuşamıyorum, kendi kabuğumda yaşıyorum

İlk çıkarttığı ve kendisini büyük bir üne kavuşturan Karabiberim albümünden bugüne kadar yaptığı bütün şarkıları konserinde seslendiren ünlü şarkıcı, hayranlarına samimi itiraflarda bulundu.

“Kimseyle konuşamıyorum, kendi kabuğumda yaşıyorum.” sözleriyle dikkat çeken Serdar Ortaç’ın, “Kimseye bundan sonra canım, cicim, balım, sevgilim demek yok arkadaşlar.” sözleri eşiyle arasının kötü olduğu şeklinde yorumlandı.

Konserinde verdiği aradan sonra hayranlarına seslenen Ortaç, “Arkadaşlar Serdar Ortaç’ı 45 yaşından sonra hayatının 3.döneminde dinliyorsunuz.” diyerek şunları söyledi:

“Arkadaşlar Serdar Ortaç’ı 45 yaşından sonra hayatının 3.döneminde dinliyorsunuz. Bostancı Kültür Merkezi 1994 Karabiberim’ den bugüne kadar bütün Serdar Ortaç şarkılarını dinleyeceğiz. Ben 10 sene önce burada konser verirken, (sahnedeki bayan dansçılardan birini yanına çekip) Abla hiçbir şey anlamıyor çünkü, benim hanım gibi gavur diyeceğim kızacaklar.

Kıskançlık nasıl bir şey biliyor musun? Kıskançlık dünyadaki en kötü şey. Kaç kişi yüzük takıyor şu an burada merak ediyorum. Yüzük takan birini gözüne kestirince,’iyi halt ediyorsun. Bir de gururla gösteriyor yani. Ben bağlıyım, ben aidim.’

Dünyanın en güzel şeyi ne biliyor musunuz ben söylüyorum, bir tek aşka bağlı kalmak yemin ediyorum. Sadece bir kişiye ait olma duygusu güzel, bütün dertler bitiyor. Bu dansçılara ihtiyacım yok benim. Yani neyse kimseye bundan sonra canım, cicim, balım, sevgilim demek yok arkadaşlar.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler