Ana SayfaÜnlülerHayatı Aşk-ı Memnu Zannediyorlar!

İlgili Postlar

Hayatı Aşk-ı Memnu Zannediyorlar!

Hayatı Aşk-ı Memnu zannediyorlar! Yakın arkadaşı Sinem Öztürk’ün Baby Shower partisine katılan çiçeği burnunda gelin Hazal Kaya, hakkında merak edilenlerle ilgili samimi açıklamalar yaptı. Bir süredir hamile olduğu iddia edilen güzel ve başarılı oyuncu Hazal Kaya, ne cevap verdi? Beren Saat’i düğüne çağırmadığı iddia edilen Kaya, “Beren’in bir manisi oldu herhalde” sözleri ile haberleri yalanladı. İşte haberimiz hakkında merak edilen tüm ayrıntılar…

Hazal Kaya Hamile mi?

Hayatı Aşk-ı Memnu zannediyorlar!

Hayatı Aşk-ı Memnu zannediyorlar! 6 Şubat’ta kendisi gibi oyuncu Ali Atay ile rüya gibi düğünle nikah masasına oturan ünlü oyuncu Hazal Kaya, yakın arkadaşı Sinem Öztürk’ün Baby Shower partisinde görüntülendi.

5 yıldır büyük bir aşk yaşadığı Ali Atay ile evlendikten sonra ilk kez görüntülenen ve hakkında konuşulan hamilelik iddialarını cevaplayan ünlü oyuncu, samimi açıklamalar yaptı.

Rol aldığı Bizim Hikaye dizisinde hamile olan Filiz karakterini canlandıran ünlü oyuncu için usta magazin gazetecisi Bilal Özcan, Kaya’nın gerçek hayatta da hamile olduğu iddiasını ortaya atmıştı.

Hazal Kaya, Sinem Öztürk'ün Baby Shower partisinde görüntülendi.
Hazal Kaya, Sinem Öztürk’ün Baby Shower partisinde görüntülendi.

Hazal Kaya kimdir?

Çocuk sahibi olmayı çok istiyorum

Kendisini görüntüleyen magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlayan Hazal Kaya, bebek sahibi olmayı çok istediğini ifade ederek şunları söyledi:

“Kim uydurdu bilmiyorum. Yok öyle bir şey. Ben çok çocuk istiyorum. Darısı başıma, çok istiyoruz ama şu an yok.”

Daha önce aynı sette yer aldığı bütün oyuncu arkadaşlarının davetli olduğu düğününde Beren Saat’in olmaması oldukça dikkat çekmişti.

Basına yansıyan Beren Saat’in davetli olup olmadığı ile ilgili haberler hakkında da konuşan Hazal Kaya, “Düğünde çok eğlendik. Büyük coştuk. Herkes bizim evlenmemizi bekliyormuş. Hayatımda bir şey değişmedi, evliyiz artık o kadar… Beren’in bir manisi oldu herhalde. Gelemeyen bir çok arkadaşımız oldu. Beren’i davet etmemem gibi bir şey olabilir mi? Aşk-ı Memnu zannediyorlar galiba gerçek hayatı. Öyle bir entrika yok..” sözleriyle çıkan haberleri yalanladı

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler