Ana SayfaÜnlülerAlişan ile Küs Olan Demet Akalın'dan Barış Çubuğu!

İlgili Postlar

Alişan ile Küs Olan Demet Akalın’dan Barış Çubuğu!

Alişan ile küs olan Demet Akalın’dan barış çubuğu! Geçtiğimiz hafta oğlu Burak’ı kucağına alarak baba olma sevinci yaşayan Alişan’a Demet Akalın’dan barış çubuğu geldi. Yıllar süren dostluklarını 6 yıl önce bitiren ve birbirlerini sosyal medya hesaplarından da engelleyen iki ünlü isim, barıştı mı? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Alişan’ın Oğlunun Doğum Fotoğrafları Ortaya Çıktı!

Alişan ile küs olan Demet Akalın’dan barış çubuğu!

Alişan ile küs olan Demet Akalın’dan barış çubuğu! Ünlü türkücü Alişan, geçtiğimiz hafta oğlu Burak’ı kucağına almış ve bu mutluluğunu an be an sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Alişan ve Buse Varol’un dün paylaştığı oğulları Burak’ın doğum videosunun ardından tüm gözler Alişan’ın 6 yıldır küs olduğu Demet Akalın’a çevrilmişti.

2. Sayfa programında yayınlanan habere göre ünlü şarkıcı Demet Akalın, paylaşılan doğum videosunu beğenerek eski dostuna barış çubuğu gönderdi.

Geçtiğimiz haftalarda Lerzan Mutlu’nun yeni albüm paritisnde davetli olan Demet Akalın, yıllardır küs olduğu Alişan’ı mekanda görünce hızlıca ortamı terk etmişti. Birbirleriyle aynı mekanda bulunmaktan dahi kaçınan ikiliden Demet Akalın’ın, Burak bebeğin doğum videosunu beğenmesi Alişan’a zeytin dalı uzattı olarak algılandı.

Demet Akalın'ın Alişan'a barış çubuğu gönderdiği iddia edildi.
Demet Akalın’ın Alişan’a barış çubuğu gönderdiği iddia edildi.

Alişan kimdir?

Demet Akalın ve Alişan neden küsmüştü?

Demet Akalın ve Alişan’ın küslüğü, ünlü türkücünün Akalın’ın eski vokalisti Seda Önder ile birliktelik yaşayıp ayrılmasının ardından başlamıştı.

Alişan’ın Seda Önder’den ayrılmasından sonra Önder’i işten çıkartan Demet Akalın, daha sonra Önder ile mahkemelik olmuştu.

Akalın’ın sosyal medya hesabından “dost zannettiğim biri” mesajıyla başlayan tartışma, “Meğer Çağla da Seda da haklıymış!” sözleri ile iyice tırmanmıştı.

Alişan’ın twitter üzerinden yazdığı, “Bazı küçük beyinliler, beyinsiz insanları parmaklarında oynatabilirler ama Allah onların ne mal olduklarını senin karşına çıkarır. Allah’a şükür hayatım boyunca kimse için beddua etmedim. Kötü bir şey söylemedim ama sen şeytansın. Allah seni ıslah etsin. Sakin bir daha çıkma karşıma.” mesajı, Demet Akalın’a ateş püskürtmüştü.

“Bizim köyde böylelerine su kurnazı derler! Beyinsiz olduğum için bir sürü insanla senin yüzünden papaz oldum! Kızı işten çıkardım sen istedin diye! Şimdi hayatımdan sessizce çık!” sözleriyle Alişan’a cevap veren Demet Akalın, takipçilerine yaptığı “Kusura bakmayın bunları bir dost zannettiğim birine yazdım! Daha da ayrıntı beklemeyin!” açıklamasıyla dikkat çekmişti.

Demet Akalın kimdir?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler