Ana SayfaÜnlülerBengü'den Hamilelik Müjdesi Geldi!

İlgili Postlar

Bengü’den Hamilelik Müjdesi Geldi!

Bengü’den hamilelik müjdesi geldi! Geçtiğimiz yaz Salim Selimoğlu ile rüya gibi bir düğünle nikah masasına oturan ünlü şarkıcı Bengü’den hamilelik müjdesi geldi. Bir süredir hakkında bebek sahibi olmak istediği ve bununla ilgili tedavi gördüğü iddiaları konuşulan ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bebek beklediğini söyledi. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Ünlü Şarkıcı Bengü’ye Şok Suçlama!

Bengü’den hamilelik müjdesi geldi!

Bengü’den hamilelik müjdesi geldi! Geçtiğimiz ya armatör Selim Selimoğlu ile dillere destan bir düğünle dünya evine giren ünlü şarkıcı Bengü’nün, bir süredir hamile olduğu konuşuluyordu.

Evlendikten sonra bebek yapmak için beklemek istemediğini ifade eden 39 yaşındaki ünlü popçunun, geçtiğimiz Kasım ayında Ebru Gündeş ve Işın Karaca’nın doktoruna tedavi olma için başvurduğu iddia edilmişti.

15 Şubat’ta yeni single’ı Yazık ile müzikseverlerin karşısına çıkan Bengü, bugünlerde çifte sevinç yaşıyor.

Hakkında çıkan hamile olduğu iddialarına sosyal medya hesabından paylaştığı bir gönderi ile cevap veren ünlü şarkıcı, 16 haftalık hamile olduğunu ifade etti.

“Hamile olduğumu öğrendiğim ilk günden beri tarif etmesi çok zor duygular yaşıyorum” diyerek duygularını ifade eden Bengü, takipçilerine müjdeli haberi şöyle verdi:

“Dünyanın en güzel duygusunu sizlerle paylaşmanın zamanı geldi. Evet anne oluyorum! Bizim bir bebeğimiz oluyor. 16’ıncı haftamızdayız ve ben öğrendiğim ilk günden beri tarif etmesi çok zor duygular yaşıyorum… Sanki bu yaşıma kadar yaşadığım tüm duygular bomboş benim için… Kocaman bir sevinç, heyecan, merak, endişe, hepsi bir arada…Allah’ın izniyle ve sizlerin de dualarıyla bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alacağımız günü merakla ve heyecanla bekliyoruz…Bu süreçte sizler de bizim için hep dua edin olur mu? Allah isteyen; bekleyen, dileyen herkese bu mucizeyi nasip etsin ve benim gibi hamişleri korusun…Sizi seviyoruz ve ikimiz de öpüyoruz.”

Ünlü şarkıcı Bengü, hamilelik haberini paylaştığı fotoğraf ile verdi.
Ünlü şarkıcı Bengü, hamilelik haberini paylaştığı fotoğraf ile verdi.

Bengü kimdir ?

Müjdeyi ben gereken zamanda vermeyi çok istiyorum

Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz ay hakkında bebek beklediğine dair çıkan haberleri yalanlayarak, “Özel ve çok hassas konular…  Çocuk sahibi olmayı çok istiyoruz. Öyle bir müjdeyi ben gereken zamanda vermeyi çok istiyorum. Hayırlısı inşallah… ama şu an için öyle bir şey yok. Olunca ben söyleyeceğim.” demişti.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler