Ana SayfaÜnlülerLerzan Mutlu: Çirkin Erkek Seviyorum

İlgili Postlar

Lerzan Mutlu: Çirkin Erkek Seviyorum

Lerzan Mutlu: Çirkin erkek seviyorum. Uzun süredir ara verdiği müzik hayatına “Aşk Acısı” adını verdiği albümle geri dönen Lerzan Mutlu, ilk klibi için kamera karşısına geçti. Yeni albümünde İbrahim Tatlıses, Nalan, Müslüm Gürses, Yıldız Tilbe gibi çok önemli sanatçılarının eserlerini seslendiren ünlü şarkıcı; “Farzet” isimli şarkısının çekimlerinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Şenol İpek ile Lerzan Mutlu’nun Tehdit Davası Sonuçlandı!

Lerzan Mutlu: Çirkin erkek seviyorum

Lerzan Mutlu: Çirkin erkek seviyorum. Uzun süre ara verdiği müzik hayatına İbrahim Tatlıses, Nalan, Müslüm Gürses, Yıldız Tilbe gibi bir çok ünlü sanatçının eserlerini seslendirdiği “Aşk Acısı” adlı albümle geri dönen Lerzan Mutlu, albümünün ilk klibi için kamera karşısına geçti. 

Lerzan Mutlu, yeni albümünün ilk klibini Niran Ünsal şarkısına çekti.
Lerzan Mutlu, yeni albümünün ilk klibini Niran Ünsal şarkısına çekti.

Lerzan Mutlu kimdir?

İlk klibini Niran Ünsal şarkısına çekti

“Aşk Acısı” isimli albümünde Arabesk klasiklerini toplayan ünlü şarkıcı Lerzan Mutlu, ilk klibini sözerini Seda Akay’ın yazdığı, müziği ise Niran Ünsal’a ait olan Farzet şarkısına çekti.

Klip için sosyal medyada en çok konuşulan şarkısını seçen Lerzan Mutlu, çekimler sırasında kendisini görüntüleyen magazin muhabirleriyle de sohbet etti.

Uzun süredir kimseyle birlikte görüntülenmeyen ünlü şarkıcı, muhabirlerin aşk hayatıyla ilgili yönelttiği sorulara aşkta kısmetsiz bir insan olduğunu ifade ederek, “Aslında aşk kadınıyım ama bunu yaşatacak doğru insanlar karşıma çıkmadı. Aşkta kısmetsizim ben.”  dedi.

Çirkin erkek seviyorum, içi güzel olsun bana yeter

Albümünün ismini Aşk Acısı koyan Lerzan Mutlu, albüm ismine ithafen yöneltilen “Siz aşk acısı yaşıyor musunuz” sorusuna verdiği “2 kişiye aşık oldum” cevabıyla dikkat çekti.

Şu an aşk acısı yaşamadığını ve tüm hayatının yeni albümünün heyecanıyla dolu olduğunu ifade eden ünlü şarkıcı, “Şu an yaşamıyorum ama çok acı çektiğim zamanlar oldu. 2 kişiye aşık oldum.” dedi.

Aslında kendisinin çirkin erkeklerden hoşlandığını belirten Mutlu, “Yaşadığım aşklara bakınca aslında hiç birbirlerine benzemediklerini görüyorum. Sadece ikisi de yakışıklı değil çirkindi. Ben de çirkin erkek seviyorum. İçi güzel olsun bana yeter.” şeklinde esprili sözleriyle magazin muhabirlerini güldürdü.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler