Ana SayfaÜnlülerHazal Kaya Hamile mi?

İlgili Postlar

Hazal Kaya Hamile mi?

Hazal Kaya hamile mi? Başarılı oyunculuğu kadar güzelliği ile de dikkat çeken oyuncu Hazal Kaya, geçtiğimiz haftalarda Ali Atay ile dünya evine girmişti. Yaklaşık 5 yıldır büyük bir aşk yaşadığı Ali Atay ile evlenen ünlü oyuncu hakkında hamile olduğu iddiası ortaya atıldı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Hazal Kaya’dan İlk Paylaşım!

Hazal Kaya hamile mi?

Hazal Kaya hamile mi? Geçtiğimiz haftalarda oyuncu ve yönetmen Ali Atay ile nikah masasına oturan Hazal Kaya, düğününün tüm detaylarıyla günlerce konuşulmuştu.

Yaklaşık 5 yıldır mutlu bir birliktelik yaşayan Hazal Kaya – Ali Atay çifti ile ilgili usta magazin gazetecisi Bilal Özcan bomba bir iddia ortaya attı.

Rol aldığı Bizim Hikaye dizisinde hamile Filiz karakterine can veren güzel oyuncu Hazal Kaya’nın gerçek hayatta da hamile olduğu iddia edildi.

Bilal Özcan, bir arkadaşından duyum alarak ünlü oyuncunun hamilelik haberini vererek “Yakın arkadaşımdan öğrendim çifti tebrik ederim.” dedi.

Hazal Kaya, kendisi gibi oyuncu sevgilisi Ali Atay ile 7 Şubat'ta nikah masasına oturmuştu.
Hazal Kaya, kendisi gibi oyuncu sevgilisi Ali Atay ile 7 Şubat’ta nikah masasına oturmuştu.

Hazal Kaya kimdir?

“Yaz düğününü beklemeye ne gerek var?” demişti

Düğün sonrasında sosyal medya hesabından bir gönderi paylaşan ünlü oyuncu Hazal Kaya, gelen tüm misafirlerine teşekkür ederek şunları söylemişti:

“Eveeet nereden başlasam, nasıl anlatsam. Üst üste üzücü bir takım olayları birlikte güçlenerek atlattıktan sonra dedik ki ne yaz düğünü ya ne gerek var beklemeye. Önce yurtdışında ufak bir ekiple planladığımız düğünü sonra bir çok sebeple İstanbul’a almak zorunda kaldık. İyi ki öyle olmuş. Bizimle birlikte kendi düğünleriymiş gibi oynayan şahane misafirlerimiz, ne kadar kalabalık bir ailemiz olduğunu gördük, sizi çok seviyoruz,çok şanslıyız.”

Ali Atay kimdir?

İçine kapalı bir çiftiz, bizim kendi minik dünyamız var

Ali Atay ile nikah masasına oturmadan hemen önce bir röportaj veren ünlü oyuncu Hazal Kaya; Atay’ı süper kahramanı olarak tanımlayıp, ilişkisi hakkında şunları söylemişti:

“Biz beş yıldır birlikteyiz ama beraber ilk röportajımızı geçen yıl verdik. O kadar içine kapalı bir çiftiz. Gerçekten bizim kendi minik dünyamız var. Ama bilerek böyle değil bu, bir şeylerden de kaçmıyoruz. Biz öyle tipleriz sadece. Evde köpeğimizin videosunu çekiyoruz, falan.”

Hazal Kaya, annesi Ayşegül Kaya’nın kanserle savaştığı dönemde en büyük destekçisinin Ali Atay olduğunu ifade ederek, “Hastalık döneminde Ali, annem ve ben çok zorlu bir süreç yaşadık ve atlattık. O insanı aile yapan şey.

Yaşadığımız deneyimde Ali resmen süper kahraman gibiydi. Hayatımda olduğu için her gün şükrediyorum.” demişti.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler