Ana SayfaÜnlülerAvatar Atakan Bilinmeyenlerini Anlattı...

İlgili Postlar

Avatar Atakan Bilinmeyenlerini Anlattı…

Avatar Atakan bilinmeyenlerini anlattı… Katıldığı Survivor yarışmasından sonra tüm Türkiye tarafından tanınan milli sporcu Avatar Atakan, bilinmeyenlerin anlattı. 2. Sayfa programına katılan ve hakkında merak edilen tüm somlara cevap veren milli sporcu, oğlu doğduktan sonra değişen hayatını da anlattı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Avatar Atakan ilk kez oğluyla videosunu paylaştı

Avatar Atakan bilinmeyenlerini anlattı…

Avatar Atakan bilinmeyenlerini anlattı… Survivor yarışmasına katıldıktan sonra büyük bir hayran kitlesi oluşan Avatar lakaplı milli sporcu Çağan Atakan Aslan, 2. Sayfa programına konuk oldu. Yarışmadaki tavırlarıyla kalplerde taht kuran milli sporcu, hakkında merak edilen tüm soruları yanıtladı.

Geçtiğimiz günlerde kanser hastası küçük bir kıza yardımda bulunduğu söylenen Avatar Atakan, konu ile ilgili şunları söyledi:

“Bu tarz şeyleri konuşmak taraftarı değilim. Biz zaten organizasyonu bu kardeşimiz için yaptık. Yurtdışında gerçekleşti. Kanser hastası, küçük bir kız kardeşimiz için yaptık. Söylemek doğru olmaz ama 140 bin Euro civarı bir yardım yapıldı. Biz yıllarca dövüştük, bu sırada birilerine de faydalı olabiliyorsak ne mutlu bize.”

İşte Avatar Atakan’ın anlattıklarından bazı satırbaşları…

Avatar Atakan, katıldığı 2. Sayfa programında hakkında bilinmeyenleri anlattı...
Avatar Atakan, katıldığı 2. Sayfa programında hakkında bilinmeyenleri anlattı…

Atakan Arslan Kimdir?

Eşimi de çok seviyorum, ama çocuğun sevgisi başka

-Baba olduktan sonra hayatım da çok şey değişti. Biraz sormuş açıkçası. Hep derler ya ‘baba olunca anlarsınız’ doğduktan sonra anladım. Tarif edilemez bir duygu. Başka hiçbir şeyi böyle sevemezsiniz. Eşimi de çok seviyorum, ama çocuğun sevgisi başka.

Rakibimin de bir çocuğu vardır, akşam eve gidecek, çok da zorlamayayım

-Maçlarda bile bunu aklımdan çıkarmıyorum, ‘rakibimin de bir çocuğu vardır, akşam eve gidecek, çok da zorlamayayım’ diyorum kendi kendime.

Oğlumun doğumundan sonra eşime daha da bağlandım

-Ben de oğlumun doğumuna girdim. Eşim normal doğum yaptı, o günden sonra bir soğuma olmadı ben de hatta daha da bağlandım diyebilirim.

Eşim pahalı şeylerden mutlu olan birisi değil

– Benim eşim pahalı şeylerden mutlu olan biri değil, biz birlikte yan yana olalım o zaman hem ben hem eşim daha mutlu oluyoruz.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler