Ana SayfaKimdirAtakan Arslan Kimdir?

İlgili Postlar

Atakan Arslan Kimdir?

Avatar lakabıyla tanına Atakan Arslan kimdir? Şuan kaç yaşında hakkında merak edilenler Atakan Arslan Kimdir Haberimizde… 


Bugün Doğan Ünlüler

Atakan Arslan aslen nereli? Atakan Arslan şuan kaç yaşında? Atakan Arslan hangi burç?

Atakan Arslan aslen Sivalı olan Arslan şuan 29 yaşında ve başak burcudur.

Atakan Arslan Kimdir?

Atakan Arslan, 27 Ağustos 1989 yılında Sivas’ta dünyaya geldi. Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan, spor hayatına basketbol ile başlamıştır. 16 yaşında vücut geliştirmeye başlayan Atakan Arslan, 17 yaşında dövüş sporları ile tanışmış ve o günden bu yana birçok başarıya imza atmıştır. Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu’na parkur rekoru kırıp okul birincisi olarak girmiştir.

Eğitimine halen devam etmektedir. Atakan Arslan, 2008 yılından itibaren kick boks ve Muay Thai Milli Takımlarında ülkesini uluslararası arenada temsil etmekte, aynı zamanda da profesyonel müsabakalara çıkmaktadır.

2011 yılında Özbekistan’da 5.000 rakip taraftarın önünde Özbek rakibini finalde nakavt ederek IFMA Muay Thai Dünya Şampiyonu unvanını kazanmış ve bu alanda ülkesine büyük erkeklerdeki ilk altın madalyayı getirmiştir TPW adı altında profesyonel güreşte de performanslar sergileyen Atakan Arslan, adından Solider olarak söz ettirmiştir.

Kickboks kariyerinin önemli olaylarından biride, dünyanın kickboks organizasyonlarından biri olan Glory World Series ile yaptığı anlaşmadır.2014 yılında Deput yapan Atakan Arslan, ilk maçını Glory 15 İstanbul’da Brezilyalı rakibi Jonatan Olveira yapmıştır. Atakan Korkmaz 5 Mart’tan itibaren Serhap Korkmaz ile evlidir.

“Avatar” Atakan olarak kaldı.

Survivor 2016’da yarışan ve sezona damgasını vuran yarışmacı birinci olarak “Avatar” lakabıyla kaldı.
Atakan Arslan modellik yapıyorProfesyonel sporun dışında çeşitli sinema ve dizi filmlerinde de oynayan Atakan Arslan modellik yapmaktadır.

Atakan Arslan’ın oynadığı diziler

İlk defa Söz dizisinde  terör örgütüne karşı savaşacak Özel Tim’in askerlerinden birini oynuyor. Söz Dizisi Oyuncuları arasında “Zafer Yaman” karakteriyle seyirci karşısına çıkan Atakan Arslan’ın dizideki görevi Tim Komutan Yardımcısı’dır.

Geveze lakaplı Zafer’in rütbesi üsteğmen’dir. Ekibin en çalışkanıdır. Sabah herkesten önce uyanır ve antrenmanına başlar.

Tam bir spor delisidir. Kendi halinde, ketum takılmayı sever.

Disiplinin esas olduğu bir aileden gelmiştir. şimdiden sporda olduğu kadar oyunculukta da başarılı olduğu söylenmeye başladı.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler