Ana SayfaÜnlülerAvatar Atakan ilk kez oğluyla videosunu paylaştı

İlgili Postlar

Avatar Atakan ilk kez oğluyla videosunu paylaştı

Avatar Atakan ilk kez oğluyla videosunu paylaştı. Avatar Atakan olarak tanıdığımız Atakan Arslan, geçtiğimiz ay dünyaya gelen oğlu ile videosunu paylaştı. Paylaşımına düştüğü not duygulandırdı. İşte Avatar Atakan ve oğlu. Detaylar haberimizde…

Avatar Atakan baba oldu!

Avatar Atakan Babalar Günü’nde baba oldu

Survivor yarışmasına katılan ve Avatar Atakan olarak tanınan Atakan Arslan, geçtiğimiz ay 17 Haziran Babalar Günü’nde baba olmuştu. Milli sporcumuz Atakan Arslan, hemen hemen bir aylık olan oğlu ile ilk videosunu paylaştı. Atakan Arslan, video paylaşımına duygusal bir not ekledi.

Atakan Arslan kimdir?

Bir baş ol ki oğul dimdik durasın, çiğnenip ezilmeyesin

Atakan Arslan, oğlu ile birlikte yaptığı paylaşıma; “Bir baş ol ki oğul dimdik durasın, çiğnenip ezilmeyesin. Bir göz ol ki oğul iyiliği göresin, peşinden yürüyesin. Bir dil ol ki oğul zehire bal süresin. Bir el ol ki oğul yoksulu giydiresin. Bir yürek ol ki oğul her zaman hak diyesin. Ayak olursan oğul karınca ezmeyesin. Vakit kıymetli oğul sakın boş gezmeyesin.” notunu yazdı.

İşte Avatar Atakan’ın bebeği ile paylaşımı

Anne ve baba olma mutluluğu

Avatar Atakan olarak tanınan milli, sporcu Atakan Arslan, geçtiğimiz yıl kendisi gibi sporcu olan nişanlısı Serap Korkmaz ile nikah masasına oturmuştu. Atakan Arslan ve Serap Korkmaz, ilk bebeklerini geçtiğimiz ay kucaklarına aldı. Şimdilerde anne ve baba olmanın mutluluğunu çıkarıyorlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler