Ana SayfaÜnlülerTarkan'ın bebeğinin ismi ne oldu? Aylarca Lidya denildi ama...

İlgili Postlar

Tarkan’ın bebeğinin ismi ne oldu? Aylarca Lidya denildi ama…

Megastar Tarkan’ın bebeğinin ismi ne oldu? Aylarca Lidya denildi ama… Dün akşam bebeğini kucağına alan Tarkan’ın bebeğinin ismi ne oldu? Aylardır Lidya ismini verileceği konuşulan bebeğin ismi farklı bir isim oldu. Minik Tevetoğlu’nun ismi ne oldu? Detaylar haberimizde…

Tarkan bebeğinin fotoğrafını paylaştı!

Tarkan ve Pınar Tevetoğlu’nun bebeğin dünyaya geldi

Dünyaca ünlü yıldız Tarkan, baba oldu. Tarkan’ın 2016 yılında dünya evine girdiği eşi Pınar Tevetoğlu doğum yaptı. Pınar Tedvetoğlu’nun doğum sancıları tutmaya başlayınca hemen harekete geçen Tarkan, eşi Pınar Tevetoğlu’nu hemen doğumun gerçekleşmesini planladıkları Almanya’da bulunan Moers Bethanien Krankenhaus Hastanesi’ne götürdü. Pınar Tevetoğlu, hastanede gözetim altına alındı. Pınar Tevetoğlu, ilk bebeği minik kızını dünyaya getirdi.

Tarkan kimdir?

Tarkan’ın bebeğinin ismi ne oldu?

Tarkan ve Pınar Tevetoğlu çiftinin bebeklerini isminin aylardır Lidya olacağı konuşuluyordu. Ancak, Tarkan’ın sosyal medya paylaşımı ile kızının isminin farklı olduğu ortaya çıktı. Tarkan ve Pınar Tevetoğlu’nun kızlarının ismi ‘Liya’ oldu.

Pınar Tevetoğlu kimdir?

Tarkan kızının fotoğrafını paylaştı

Baba olma heyecanı yaşayan Tarkan, sosyal medya hesabından kızının fotoğrafını paylaşarak “Kızımız “Liya” dünyaya geldi. Güneş gibi doğdu hayatımıza. Tarifi kelimelerle mümkün olmayan çoook güzel duygular içindeyiz…” notunu yazdı.

Tarkan’ın bebeğinin ismi Liya’nın anlamı nedir?

Megastar Tarkan’ın bebeğinin ismi Liya, Arapça kökenli bir kız ismidir. Liya isminin anlamı ise; Sabırlı, Sabrın en iyisi, sabrın en güzeli, en sabırlıdır.

Tarkan, eşi Pınar Tevetoğlu’nun sık sık gündeme gelmesinin ardından müjdeli haberi vermişti. Pınar Tevetoğlu’nun hamilelik haberini yayınladığı video ile duyuran Tarkan, videoda, “Bir süredir yazılıp çiziliyor, konuyla ilgili konuşuluyor. Bize de her gün soruyorlar; ‘Doğru mu, değil mi?’ ‘Değil’ desek de inanmıyorlar, ‘Yok öyle bir şey’ desek de inanmıyorlar. Demek ki hissediyorlar. Belki de haklılar. Evet, doğru, baba oluyorum. Doğru. Çok mutluyum. Paylaşmak istedim sizlerle de.” demişti. Tarkan’ın bebek müjdesini sevenleri ile paylaştığı video olay yaratmıştı. Günlerce konuşulmuş, hatta taklitleri bile yapılmıştı. Megastar Tarkan ve eşi Pınar Tevetoğlu çifti, sonunda ilk bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucaklarına aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler