Ana SayfaÜnlülerTarkan bebeğinin fotoğrafını paylaştı!

İlgili Postlar

Tarkan bebeğinin fotoğrafını paylaştı!

Tarkan bebeğinin fotoğrafını paylaştı! Megastar Tarkan baba oldu. İlk bebeğini kucağına alan Tarkan, baba olma heyecanını sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Tarkan’ın kızının ismi ne oldu? Bebek kime benziyor? Detaylar haberimizde…

Son dakika: Tarkan baba oldu! İşte hastaneden ilk fotoğraf…

Tarkan baba oldu, ilk kez bebeğinin fotoğrafını paylaştı

Dünyaca ünlü Megastar Tarkan, eşi Pınar Tevetoğlu ile olan evliliğinden ilk bebeğini kucağına aldı. Tarkan’ın eşi Pınar Tevetoğlu, doğum yaptı. Tarkan, doğum sancıları başlayan eşi Pınar Tevetoğlu’nu doğumun gerçekleşeceği Almanya’daki Moers Bethanien Krankenhaus Hastanesi’ne götürdü. Gözetim altına alınan Pınar Tevetoğlu, bebeğini dünyaya getirdi.

Tarkan kimdir?

Kızımız “Liya” dünyaya geldi, güneş gibi doğdu hayatımıza

Megastar Tarkan, baba olma heyecanını sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Tarkan, kızının fotoğrafını paylaşarak “Kızımız “Liya” dünyaya geldi. Güneş gibi doğdu hayatımıza. Tarifi kelimelerle mümkün olmayan çoook güzel duygular içindeyiz…” notunu yazdı.

Pınar Tevetoğlu kimdir?

İşte Megastar Tarkan’ın bebeğinin ilk fotoğrafı

Tarkan ve Pınar Tevetoğlu’nun ilk bebekleri dünyaya geldi.

Pınar Tevetoğlu’nun hamilelik haberi ortaya çıkmadan önce hakkında sık sık hamile olduğu yönünde haberler yapılıyordu. Dedikoduların ardından Tarkan, sosyal medya hesabından bir video yayını yaparak eşi Pınar Tevetoğlu’nun hamile olduğu duyurdu. Babalık heyecanı yaşayan Tarkan, sevenlerine mutlu haberi verdiği videoda; “Bir süredir yazılıp çiziliyor, konuyla ilgili konuşuluyor. Bize de her gün soruyorlar; ‘Doğru mu, değil mi?’ ‘Değil’ desek de inanmıyorlar, ‘Yok öyle bir şey’ desek de inanmıyorlar. Demek ki hissediyorlar. Belki de haklılar. Evet, doğru, baba oluyorum. Doğru. Çok mutluyum. Paylaşmak istedim sizlerle de. Tarkan’ın videosu günlerce konuşuldu, hatta taklitleri bile yapıldı. Tarkan ve Pınar Tevetoğlu, aylardır bekledikleri bebeklerini kucaklarına aldılar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler