Ana SayfaÜnlülerSinem Uslu İkiz Bebeklerinin Heyecanını Yaşıyor!

İlgili Postlar

Sinem Uslu İkiz Bebeklerinin Heyecanını Yaşıyor!

İkiz bebeklerini kucağına almak için gün sayan genç oyuncunun partisine ünlüler akın etti. Genç oyuncu Sinem Uslu İkiz Bebeklerinin Heyecanını Yaşıyor!

İkiz Bebek Bekleyen Sinem Uslu Kimdir?

İkiz bebeklerini kucağına almak için gün saymaya başlayan Sinem Uslu, bebeklerinin sevincini dostlarıyla paylaşmak için, bir çok ünlünün de bulunduğu bir Baby Shower partisi düzenledi, partiye katılan bir çok ünlü isim bulunurken sevinçlerini dile getirdiler.

Hazal Kaya’da Katıldı!

8 Aylık ikiz bebeklerine hamile olan Sinem Uslu tarafından düzenlenen Baby Shower partisine Hazal Kaya da katıldı. Parti’de sevincini sosyal medyada paylaşılan fotoğraf ve videolarda belli eden Hazal Kaya’nın sevinci de gözlerinden okunuyordu.

Baby Shower partisine katılan Hazal Kaya ve Sinem Uslu;

hazal-kaya-sinem-uslu

Baby Shower partisine katılan Muhabirlerin sorularına da yanıtlama fırsatı bulan hamile Sinem Uslu, 8 aylık ikiz bebekleri hakkında “Birbirlerini tekmeliyorlar şu anda, içerde kaos var” şeklinde esprili bir konuşma yaptı.

Hamilelik esnasında geçen 8 ay için onun için çok zor olduğunu, uyuma saatlerinde bile rahat uyuyamadığını, uyku pozisyon zorlukları yaşadığını belirten Hazal Kaya, doğum için sabırsızlandığını da söylemeden geçmedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler