Ana SayfaÜnlülerAlişan ile Demet Akalın Arasında Yeni Gelişme!

İlgili Postlar

Alişan ile Demet Akalın Arasında Yeni Gelişme!

Alişan ile Demet akalın arasında yeni gelişme! 6 yıldır sürdürdükleri küslüğü dün 2. Sayfa canlı yayınında bitiren Alişan ve Demet Akalın arasında yeni gelişme yaşandı. Twitter üzerinden başlayan tartışma sonrası birbirlerini tüm sosyal medya hesaplarından engelleyen iki ünlü isim, hangi hareketiyle dikkat çekti? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Alişan ve Demet Akalın Gözyaşları İçinde Barıştı!

Alişan ile Demet akalın arasında yeni gelişme!

Alişan ile Demet akalın arasında yeni gelişme! 2012 yılında Twitter üzerinden balayan tartışmalarını 6 yıldır sürdüren Alişan ve Demet Akalın’ın dün 2. Sayfa canlı yayınında gözyaşları içinde barışması, magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı.

Önceki gün sosyal medyada yayınlanan Alişan’ın bebeğinin doğum videosunu Demet Akalın’ın beğenmesini barış çubuğu olarak niteleyen programın sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel, iki ünlü ismi telefonla canlı yayına bağlamışlardı.

Demet Akalın’ın, “Hira’nın doğumuna gelseydin, bu küslük 2 yıl sürecekti… Ben doğuma girerken kayınpederime ‘Alişan gelirse ne olur içeri al’ dedim. Çocuğum doğduktan sonra başka bir boyuta geçtim. Ara ara röportajlarımda ona sinyal çakıyordum. Burak o kadar güzel bir bebek ki, Onun gözündeki yaşa kurban olurum.” sözleri üzerine gözyaşlarına boğulan Alişan, konuşmakta güçlük çekmişti. 

Demet Akalın’ın sözlerine, “Hira’nın doğumuna gidip gelmek arasında çok gittim geldim. Olaylar çok sıcaktı. Şuan böyle konuşuyor olabilmek bile çok güzel. Demet ile yarım saat, 1 saat baş başa görüşmek istiyorum” karşılığını veren Alişan, en kısa sürede bir araya geleceklerini ifade etmişti.

Yaşadıkları tartışma sonrasında birbirlerini takibi bırakan Demet Akalın ve Alişan, yeni bir gelişmeyle tekrar gündeme geldi.

Sosyal medya hesaplarından birbirlerini engelleyen iki ünlü ismin tekrar takibe alması, sevenleri tarafından sevinçle karşılandı.

Demet Akalın ve Alişan, dün 2. Sayfa canlı yayınında barışmışlardı.
Demet Akalın ve Alişan, dün 2. Sayfa canlı yayınında barışmışlardı.

Demet Akalın kimdir?

Ece Erken Alişan’a ateş püskürdü

Alişan ile Demet Akalın’ın canlı yayında barışması üzerine harekete geçen Alişan’ın yakın dostu Ece Erken, sosyal medya hesabından zehir zemberek bir gönderi paylaşarak şunları söylemişti:

“Kimin, kimin hakkında ne konuştuğunu bilince ortada şeref namus varsa, özür yoksa kimse “ne mutlu barışmışlar” sözünü benden beklemesin. Ben mahkemelik olduğum için değil her şeyi bildiğim için kırgınım. Zaten bu barışın olacağını haftalar önce yayında söylemiştim. 5i 1 yere kadar! insan olmak kuruş ile değil, duruş ile ölçülür.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler