Ana SayfaÜnlülerAlişan ve Demet Akalın Gözyaşları İçinde Barıştı!

İlgili Postlar

Alişan ve Demet Akalın Gözyaşları İçinde Barıştı!

Alişan ve Demet Akalın gözyaşları içinde barıştı! 6 yıldır Alişan ile küs olan Demet Akalın’ın, ünlü türkücünün bebeğinin doğum videosunu beğenmesi barış çubuğu olarak görülmüştü. Demet Akalın’ın bu hamlesi üzerine canlı yayında harekete geçen 2. Sayfa programının sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel, iki ünlü ismi canlı yayında barıştırdı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Alişan ile Küs Olan Demet Akalın’dan Barış Çubuğu!

Alişan ve Demet Akalın gözyaşları içinde barıştı!

Alişan ve Demet Akalın gözyaşları içinde barıştı! Demet Akalın ve Alişan’ın yıllara dayanan yakın dostluğu, 6 yıl önce Twitter üzerinden başlayan bir tartışma sonucu bitmiş ve iki ünlü isim bir daha bir araya gelmemişti.

Sosyal medya hesaplarından dahil birbirini engelleyen Demet Akalın ve Alişan, 2. Sayfa programının sunucuları Gülşen Yüksel ve Müge Dağıstanlı’nın harekete geçmesiyle canlı yayında gözyaşları içinde barıştı.

Demet Akalın ve Alişan'ın dostluğu, 6 yıl önce Twitter üzerinden başlayan bir tartışma sonucu bitmişti.
Demet Akalın ve Alişan’ın dostluğu, 6 yıl önce Twitter üzerinden başlayan bir tartışma sonucu bitmişti.

Alişan kimdir?

Hira’nın doğumuna gelseydin bu küslük 2 yıl sürecekti

Demet Akalın’ın Alişan’ın bebeğinin doğum videosunu beğenmesini fırsat bilen Dağıstanlı ve Yüksel, canlı yayında her iki ünlü ismi de telefonla aradı.

Birbirlerinin seslerini seneler sonra ilk defa duyan Demet Akalın ve Alişan, karşılıklı olarak gözyaşlarına boğuldu.

Alişan’ın bebeği için iyi dileklerini ileten Demet Akalın, Buse Varol’u da tebrik etmeyi unutmadı.

Geçmişte yaşanılan olaylarla ilgili olarak sitemkar konuşan Demet Akalın, “Hira’nın doğumuna gelseydin bu küslük 2 yıl sürecekti… Ben doğuma girerken kayınpederime ‘Alişan gelirse ne olur içeri al’ dedim. Çocuğum doğduktan sonra başka bir boyuta geçtim. Ara ara röportajlarımda ona sinyal çakıyordum. Burak o kadar güzel bir bebek ki onun gözündeki yaşa kurban olurum.” dedi.

Hira’nın doğumuna gidip gitmemek arasında kaldığını ifade eden Alişan ise o dönem insanların dolduruşuna geldiklerini ekledi.

Demet Akalın ile bir iki saat başbaşa kalıp görüşmek istediğini söyleyen ünlü türkücü, “Hira’nın doğumuna gidip gelmek arasında çok gittim geldim. Olaylar çok sıcaktı. Şu an böyle konuşuyor olabilmek bile çok güzel. Demet ile yarım saat, 1 saat baş başa görüşmek istiyorum.” dedi.

Demet Akalın kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler