Ana SayfaDedikoduDemet Akalın ve Alişan'ın Barışmasına Ece Erken'den Şok Tepki!

İlgili Postlar

Demet Akalın ve Alişan’ın Barışmasına Ece Erken’den Şok Tepki!

Alişan ve Demet Akalın Gözyaşları İçinde Barıştı!

Alişan ve Demet Akalın’ın 6 yıl sonra barışması magazin dünyasına bomba gibi düştü. Haberin yayılmasının ardından tüm gözler Ece Erken’e çevrildi. Ece Erken konuyla alakalı bir açıklama yaptı. Ece Erken’in herkesi şok edecek açıklaması haberin detayında…

Alişan ile Küs Olan Demet Akalın’dan Barış Çubuğu!

Demet Akalın ve Alişan’ın Barışmasına Ece Erken’den Şok Tepki!

Demet Akalın Kimdir?

Demet Akalın ve Alişan’ın küslüğü, ünlü türkücünün Akalın’ın eski vokalisti Seda Önder ile birliktelik yaşayıp ayrılmasının ardından başlamıştı. Birbirlerine oldukça sert sözlerle hitap eden ikili 6 yıl boyunca küs kaldılar. Zaman zaman barıştılar haberleri ile gündeme gelen Demet Akalın Alişan’ın bebeğinin videosunu beğenince bu konular tekrar gündeme geldi.

Alişan Kimdir?

Bir programda konuşturulan Alişan ve Demet Akalın gözyaşları içinde barıştılar. 6 yıllık küslüğün bu şekilde son bulması ise sosyal medyada hızla yayıldı. Bunun üzerine gözler Alişan ile yakın arkadaş olup, Demet Akalın ile davalık olan Ece Erken’e çevrildi. Ece Erken’in tepkisi ise herkesi şok etti.

Ece Erken: “İnsan olmak kuruş ile değil duruş ile ölçülür.”

Alişan’dan Demet Akalın’a Gönderme!

Ece Erken, davalık olduğu Demet Akalın’la Alişan’ın barışmasının ardından Alişan’ı ve Buse Varol’u takipten çıktı. Erken’in bu hareketi Alişan ve Ece küstü yorumlarına sebep oldu. Alişan ise samimi olduğu arkadaşı Ece Erken’i takip etmeye devam ediyor. Ece Erken konuyla alakalı da şu açıklamayı yaptı: “Kimin, kimin hakkında ne konuştuğunu bilince ortada şeref namus varsa, özür yoksa kimse “ne mutlu barışmışlar” sözünü benden beklemesin. Ben mahkemelik olduğum için değil her şeyi bildiğim için kırgınım. Zaten bu barışın olacağını haftalar önce yayında söylemiştim. 5i 1 yere kadar! insan olmak kuruş ile değil, duruş ile ölçülür.”

Ece Erken’in bu sert çıkışından sonra Alişan ve Demet Akalın’a çevrildi.

Demet Akalın İle Alişan Birbirlerine Girdi!!!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler