Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın İle Alişan Birbirlerine Girdi!!!

İlgili Postlar

Demet Akalın İle Alişan Birbirlerine Girdi!!!

Alişan’ın “Kesinlikle barışma söz konusu değil” açıklamasının hemen ardından Demet Akalın’dan Alişan’a tokat gibi bir cevap geldi, Demet Akalın neden bu kadar sert çıkış yaptı. işte konunun detayları Haberimizde…

Okan Kurt’tan Şaşırtan Demet Akalın Hamlesi!

Demet Akalın İle Alişan Sosyal Medya Üzerinden Birbirleri Girdi!!!

Bir dönem oldukça yakın dost olan popçu Demet Akalın ile şarkıcı Alişan 2012 yılında tartışıp küsmüştü. Geçen haftalarda Demet Akalın’ın Alişan’a zeytin dalı uzatmasının ardından, barıştıkları iddiası magazin basınına bomba gibi düşmüştü. Alişan’ın konuk olarak katıldığı programa mesaj yolu ile dahil olan Demet Akalın, küslükleri ile ilgili gönderdiği mesajda “Acıyor, acıyor’ diye tweet attığı günü biz de unutmadık. Kral Tv müzik ödüllerinde ben ‘En iyi kadın popçu’ ödülünü alamayınca atılmıştı. Aramızdaki kavga asla hortlamaz. Sadece hatırlatmak istedim. Yavrusuyla, karısıyla mutluluklar diliyorum ona…” diye yazmıştı.

Demet Akalın kimdir?

”Barışmak için zeytin dalı değil, ARAZİSİ YETMEZ!!”

Ardından Alişan, ”Barışmak için zeytin dalı değil, arazisi yetmez o söylediği sözleri unutmaya… Kesinlikle barışma söz konusu değil. Altı sene önce niye kavga ettiğimizi bile hatırlamıyorum”  diye açıklama yapmıştı.

“Hala Bıraktığım Yerde.. bir Arpa Yol Katetmemiş, Kayıp Değil.”

Bu açıklamanın hemen ardından bir takipçisi Demet Akalın’a, “Alişan’la barışmamana sevindim” diye yazdı. Demet Akalın ise şu cevabı verdi: ”Hayalim olsa barışmak gibi, ben uzatmamak için kestirip attım. O canlı yayın ve gazeteye konuştu. Hala bıraktığım yerde bir arpa yol katetmemiş, kayıp değil.”

Alişan’dan, Özcan Deniz ve Mahsun Kırmızıgül barışmasına şoke eden yorum!

 ”İçindeki, kötülük, pislik, fesatlık hiçbir zaman bitmemiş. Hâlâ bıraktığım yerdesin”

Bunun üzerine ise, Alişan da Instagram hesabından ”İçindeki, kötülük, pislik, fesatlık hiçbir zaman bitmemiş. Hâlâ bıraktığım yerdesin” diye yazdı.

Alişan kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler