Ana SayfaDedikoduÜnlü Oyuncu Talat Bulut, Uzaklaştırma Kararı Aldırdı!

İlgili Postlar

Ünlü Oyuncu Talat Bulut, Uzaklaştırma Kararı Aldırdı!

Ünlü oyuncu Talat Bulut, kendi hakkında karalama kampanyası başlattıklarını söyleyerek ‘Söylemezsem Olmaz’ adlı tv programı sunucuları Ece Erken ve Bircan Bali hakkında dava açarak uzaklaştırma kararı aldırdı. Detaylar Haberimizde..

Ünlü Oyuncu Talat Bulut, ‘Söylemezsem Olmaz’ Programı Sunucularına Uzaklaştırma Kararı Aldırdı!

Söylemezsem Olmaz sunucuları Bircan Bali ve Ece Erken magazin dünyasındaki en son gelişmeleri Beyaz TV’de tartışıyor. Ekranların en renkli programı Söylemezsem Olmaz gündeme damga vuracak konularıyla hafta içi her gün Beyaz TV ekranında yer alıyor. Son olarak Programda Talat Bulut’un dava haberleri yer aldı. Söylemezsem Olmaz sunucuları Talat Bulut’a sert tepki göstermişti. ‘Yasak Elma dizisinin başrol oyuncularından Talat Bulut’u 19 yaşındaki kostüm asistanı kendisini taciz ettiği iddiasıyla şikayet etmişti. Savcılık iddia ile ilgili yeterli delil bulunamadığı için takipsizlik kararı vermişti. Sonrasında ‘Söylemezsem Olmaz’ programında bir kadın kardeşinin ünlü oyuncu Talat Bulut tarafından taciz edildiğini iddia etti. Bu haberlerin ardından oyuncu Talat Bulut, Söylemezsem Olmaz program sunucuları Ece Erken ve Bircan Bali hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı.

Talat Bulut Kimdir?

söylemezsem olmaz sunucuları ile ilgili görsel sonucu

Ece Erken kimdir?

Kararı Talat Bulut’un Avukatı Açıkladı!

Ünlü Oyuncu Talat Bulut’un avukatı mahkemenin verdiği karara dayanarak  “Değerli Basın Mensubu Arkadaşlar, Hakkındaki iddiaların mesnetsizliği ilgili yargı merciilerince de kesin olarak verilen karar ile sabit olan müvekkilim Talat Bulut için yargı kararını tanımayarak beyanda adeta karalama kampanyası başlatan Ece Erken ve Bircan Bali’nin,Bakırköy 2. Aile Mahkemesi’nce uzaklaştırma kararı verilmiştir. Söz konusu kararın ihlali halinde ilk seferinde 3 günden 10 güne, ikinci seferinde ise 15 günden 30 güne kadar tazyik hapsi yaptırımı uygulanacaktır. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.” ifadelerini kullanarak duyuru yaptı.

Bircan İpek Kimdir?

Talat Bulut Daha Öncede Taciz Haberleriyle Gündeme Gelmişti!

‘Yasak Elma’ dizisinin başrol oyuncularından oyuncu Talat Bulut’u 19 yaşındaki kostüm asistanı Özge Şimşek’i kendisini taciz ettiği iddiasıyla şikayet etmişti. Savcılık iddia ile ilgili yeterli delil bulunamadığı için geçtiğimiz günlerde takipsizlik kararı vermişti. En sonki İddiada ise ‘Söylemezsem Olmaz’ isimli programın ihbar hattına gelen mesajda bir kadın, kardeşinin Talat Bulut tarafından taciz edildiğini iddia etmişti. Konunun yankıları sürüyor..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler