Ana SayfaDedikoduMurat Dalkılıç ile Hande Erçel Çiftinin Neden Ayrıldığı Ortaya Çıktı!

İlgili Postlar

Murat Dalkılıç ile Hande Erçel Çiftinin Neden Ayrıldığı Ortaya Çıktı!

Geçtiğimiz günlerde oyuncu sevgilisi Hande Erçel ile ayrılan ünlü popçu Murat Dalkılıç, iddialara göre yeni filminde partneri olan Oyuncu Melis Sezen ile yeni aşka başladımı? Ünlü çiftin gerçek ayrılık sebebi Oyuncu Melis Sezenmi? İddiaların detayları Haberimizde..

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç’tan beklenen hamle geldi. Büyük aşk bitti mi?

Murat Dalkılıç ile Hande Erçel Çifti, Oyuncu Melis Sezen Yüzündenmi Ayrıldı?

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç geçtiğimiz günlerde oyuncu sevgilisi Hande Erçel ile ayrıldıklarını açıklamıştı. Popçu Murat Dalkılıç’ın yeni filminde partneri olan Oyuncu Melis Sezen ile aşk yaşadığı iddia edildi.

Murat Dalkılıç kimdir?

Hande Erçel bu duruma daha fazla katlanamadı ve kıskançlık krizine girdi!

Yönetmen Ömer Can’ın önümüzdeki aylarda vizyona girecek ‘Dünya Hali’ adlı romantik komedi filmi için başrolü Şarkıcı Murat Dalkılıç ile paylaşan oyuncu Melis Sezen, sosyal medyada da Murat Dalkılıç’la olan fotoğraflarını sık sık paylaştı. İddiaya göre popçu Murat Dalkılıç da film çekimleri boyunca oyuncu Melis Sezen ile yakından ilgilendi ve oyuncu Hande Erçel de bu duruma daha fazla katlanamadı ve kıskançlık krizine giren Hande Erçel, ünlü şarkıcıdan ayrılmak zorunda kaldığı iddia edildi.

Hande Erçel kimdir?

Melis Sezen İle Hande Erçel Aynı Dizide Rol Almışlardı..

Oyuncu Melis Sezen İle oyuncu Hande Erçel, başrolünde Tolga Sayışman’ın da oynadığı  ‘Siyah İnci’ dizisinde birlikte rol almışlardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler