Ana SayfaÜnlülerHande Erçel ve Murat Dalkılıç'tan beklenen hamle geldi. Büyük aşk bitti mi?

İlgili Postlar

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç’tan beklenen hamle geldi. Büyük aşk bitti mi?

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç’tan beklenen hamle geldi. Büyük aşk bitti mi?  Geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde yollarını ayıran Hande Erçel ve Murat Dalkılıç çiftinden yeni bir sürpriz hamle geldi. Ünlü çiftin büyük aşkı ayrılık ile birlikte sona mı erdi? Ünlüler dünyasının gözde çifti, artık barışmayacak mı? Bir araya gelme ihtimalleri bitti mi? Detaylar haberimizde…

Cengiz Semercioğlu Hande Erçel-Murat Dalkılıç Ayrılığını Anlattı!

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç’tan sürpriz hamle

Güzel oyuncu Hande Erçel ve yakışıklı popçu Murat Dalkılıç, dillere destan olan aşklarını geçtiğimiz günlerde noktalamıştı. Ayrılık haberleri ayyuka çıkarken, ünlü çiftin sosyal medyada birbirlerini hala daha takip ediyor olmaları ve fotoğraflarını silmemeleri dikkat çekmişti. Ancak, beklenen hamle geldi.

Hande Erçel kimdir?

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç birbirini tek kalemde sildi

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç, sosyal medya hesaplarından birbirini sildi. Önce davranan Hande Erçel oldu. Erçel, Murat Dalkılıç ve Hande Erçel’i sosyal medya hesabından takipten çıkardı ve fotoğraflarını sildi. Erçel’in ardından, Murat Dalkılıç da güzel oyuncuyu takipten çıkardı ve fotoğraflarını sildi.

Murat Dalkılıç kimdir?

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç neden ayrıldı?

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç ayrılığının ardından ortaya atılan iddiaların ardı arkası kesilmezken, Hande Erçel ayrılık nedenini açıkladı. Sosyal medya hesabından bir açıklama metni yayınlayan Erçel, “Hayatımın en zor günlerinde, hakkımda çıkan haberlerle ilgili açıklama yapmak en son istediğim şey ama her gün yeni bir haberle gündem olmak beni daha da yıpratıyor. O yüzden bu açıklamayı yapmak zorunda hissediyorum. Ağır bir süreçten geçiyoruz ve bu yolda sadece ailemle olmak istiyorum. İddiaların aksine ilişkimi sonlandırma kararımın tek sebebi budur. Tek konsantrasyonum annem ve biz bu kötü günleri en güzel şekilde atlatacağız. Bu dönemde hassasiyetinizi rica ederim.” ifadelerini kullanmıştı.

Ünlü oyuncu Hande Erçel ve pop şarkıcısı Murat Dalkılıç, ilk başlarda aşklarını gizlemeye çalışmış, bir süre sonra aşk yaşadıklarını ilan etmişlerdi. Ünlüler dünyasının en gözde çiftlerinden olan Hande Erçel ve Murat Dalkılıç, geçtiğimiz günlerde sürpriz şekilde ayrıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler