Ana SayfaÜnlülerİbrahim Tatlıses'in küçük kızı Elif Ada'nın gözyaşları yürekleri dağladı. İşte o video...

İlgili Postlar

İbrahim Tatlıses’in küçük kızı Elif Ada’nın gözyaşları yürekleri dağladı. İşte o video…

İbrahim Tatlıses’in küçük kızı Elif Ada’nın gözyaşları yürekleri dağladı. İmparator’un en küçük çocuğu Elif Ada, dinlediği türküde duygusallaşıp gözyaşlarını tutamadı. Minik Elif Ada’nın o anların sosyal medyada hızla yayıldı. Küçük Tatlıses’in o anlarını izleyenlerin yürekleri dağlandı. O duygusal video ve detaylar haberimizde…

İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar yıllar sonra yeniden bir arada

İbrahim Tatlıses’in kızı Elif Ada’nın gözyaşları

Müzik dünyasının İmparator olarak anılan usta sesi İbrahim Tatlıses’in, geçtiğimiz yıllarda evlendiği ve sonrasında boşandığı eşi Ayşegül Yıldız’dan dünyaya gelen kızı Elif Ada, dinlediği türküde duygusal anlar yaşadı. Araba yolculuğu sırasında çalan türkü eşliğinde duygusallaşan Elif Ada, gözyaşlarına hakim olamadı.

İbrahim Tatlıses kimdir?

Benim altın ufağım, prensesim ne kadar masumsun

Elif Ada’nın duygusal anlarını ve gözyaşlarının video kaydını sosyal medya hesabından paylaşan babası İbrahim Tatlıses, paylaşımına “Benim altın ufağım, prensesim ne kadar masumsun… Sadece güzel bir şarkıdan bile nasıl etkileniyorsun, ağlıyorsun… Senin duygusallığına kurban olurum ben… ALLAH hepimizin evlatlarını korusun, gözlerinde hiç yaş olmasın inşALLAH…” notunu ekledi.

İbrahim Tatlıses’in Tekrar Evlenmek İstediği Ayşegül Yıldız Kimdir?

İşte İbrahim Tatlıses’in kızı Elif Ada’nın türküyle ağladığı video

https://www.instagram.com/p/Bn8oBriHB5s/?taken-by=ibrahimtatlises

İbrahim Tatlıses, Ayşegül Yıldız ile yıllarca aşk yaşamış, ardından 2011 yılında nikah masasına oturmuştu. Evliliklerinde, ikinci yıla geldiklerinde kızları Elif Ada dünyaya gelmişti. Ancak, evliliklerinin üstünde kara bulutlar dolaşmış ve 2013 yılında anlaşmalı olarak boşanmışlardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler