Ana SayfaÜnlülerHastaneye kaldırılan Orhan Gencebay'ın sağlık durumu nasıl? Sevim Emre açıklama yaptı!

İlgili Postlar

Hastaneye kaldırılan Orhan Gencebay’ın sağlık durumu nasıl? Sevim Emre açıklama yaptı!

Hastaneye kaldırılan Orhan Gencebay’ın sağlık durumu nasıl? Sevim Emre açıklama yaptı! Apar topar hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan usta sanatçı Orhan Gencebay’ın sağlık durumu nasıl? Orhan Gencebay’ın sağlık durumu hakkında ilk açıklama Sevim Emre’den geldi. Sevim Emre neler dedi? Detaylar haberimizde…

Usta Sanatçı Orhan Gencebay Hastaneye Kaldırıldı!

Orhan Gencebay neden hastaneye kaldırıldı?

Müzik dünyasının önemli değerlerinden biri olan usta sanatçı Orhan Gencebay, dün apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Hastalık haberi ile sevenlerini üzen Orhan Gencebay, sbah saatlerinde getirildiği hastanede tedavi altına alınmıştı. Orhan Gencebay’ın sağlık durumuna ilişkin ilk açıklama, hayat arkadaşı Sevim Emre’den gelmişti. Emre, “Orhan ile bugün stüdyoya gidecektik. Benim single’ımın kayıtları için bağlama çalacaktı. Ancak, sabah ateşler içinde kalkınca hemen ambulansla buraya geldik. Kalbiyle ilgili doktor takibinde olduğu için çok endişe ettim, çok şükür şimdi biraz daha iyi.” diye konuşmuştu.

Orhan Gencebay kimdir?

Orhan Gencebay’ın sağlık durumu nasıl?

Hastanedeki tedavisi hala daha devam eden sanatçı Orhan Gencebay’ın sağlık durumu merak edilirken, hayat arkadaşının yanından bir an olsun ayrılmayan Sevim Emre’den yeni bir açıklama geldi. Emre, Orhan Gencebay’ın sağlık durumuna ilişkin yaptığı açıklamada “Sabah ateşi 39 dereceye çıkınca hemen hastaneye geldik. Tahlilleri yapıldı şu an sonucu bekliyoruz. Sanırım enfeksiyondan dolayı ateşi çıktı. Biraz nabzı yüksek ama çok şükür şimdi daha iyi, bir sıkıntı yok. Kalbiye alakalı bir sorunu yok.” ifadelerine yer verdi.

Sevim Emre kimdir?

Dün, sabah saatlerinde apar topar hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan usta sanatçı Orhan Gencebay’ın sağlık durumu merak ediliyordu. Gencebay’ın hayat arkadaşı Sevim Emre’nin yaptığı açıklama, kötü haber ile endişelenen hayranlarının yüreklerine su serpti. Herkes, Orhan Gencebay’dan gelecek güzel haberleri bekliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler