Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın boşanma sonrası hayatındaki her şeyi yeniliyor

İlgili Postlar

Demet Akalın boşanma sonrası hayatındaki her şeyi yeniliyor

Demet Akalın boşanma sonrası hayatındaki her şeyi yeniliyor… Altı yıllık eşi Okan Kurt ile geçtiğimiz günlerde tek celsede boşanan Demet Akalın, evine gelen haciz yüzünden yaşadığı sıkıntılı günlerin izlerini silmeye başladı. Akalın, hayatındaki her şeyi yenilemek için ilk adımı attı bile. Ünlü şarkıcı yenilenmeye nereden başladı? Detaylar haberimizde…

Demet Akalın’dan sonra Songül Karlı’nın evine de haciz geldi!

Demet Akalın boşanma sonrası zor günleri atlatmaya çalışıyor

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, son günlerde eşi Okan Kurt’un haciz şoku ve boşanma haberleri ile gündemde. Gündemin en çok konuşulan ismi haline gelen Akalın, yakın markaj altına alındı. Demet Akalın, geçtiğimiz hafta boşandığı eşi Okan Kurt’un ve ailesinin piyasaya ve bankalara olan 150 milyon liranın üzerinde borcu nedeni ile evine haciz gelmesi ile sıkıntılı günler yaşamıştı. Evine gelen hacizin hemen ertesi günü soluğu adliyede alan Akalın, altı yıllık eşi Okan Kurt ile tek celsede boşanmıştı. Demet Akalın ve Okan Kurt çifti, anlaşmalı olarak boşanmıştı.

Demet Akalın kimdir?

Demet Akalın evini değiştiriyor

Demet Akalın boşanma sonrası hayatını yenilemeye başladı. İlk adımı atan Akalın, evini değiştirmeye karar verdi. Ünlü şarkıcı, Okan Kurt ile olan anılarını ve haciz memurlarının bıraktığı izleri silmek için evini değiştirmeye karar verdi.

Okan Kurt kimdir?

Demet Akalın nereye tanışacak?

Hayatını yenilemeye evini değiştirerek başlayan Demet Akalın, 18 milyon TL’ye kredi çekerek aldığı Beykoz Acarkent’teki evini değiştirecek. Akalın’ın, Anadolu Yakası’ndaki Beykoz Konakları’ndan geniş ve bahçeli ev baktığı duyuldu.

Demet Akalın’dan boşanma açıklaması

Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde boşanma hakkında açıklama yaparak “İnsanlar beni rahat bıraksınlar ben iyiyim. Kayseri’de sahne aldığım konser, yaz başından beri belli olan bir konserdi. Konserden konsere koşturuyorum. İcraya giren eşyalarım geri geliyor. Okan’la bir otelde görüntülendiğim iddia edilmişti. Onlar yalan. Okan Kurt’un evde bir çöpü bile yok. Okan’la tek bağımız Hira. Onun için de dadısıyla iletişime geçiyor, benimle değil. Okan Kurt,Hira’yı bakıcısı eşliğinde görüyor. Okan’la boşandıktan sonra hiç görüşmedik. Biten bir şey için için hayatımda bir şey yapacağım artık konuşmayacağım, ben o sayfayı kapattım.” demişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler