Ana SayfaÜnlülerŞafak Sezer'in yankesicilikten yakalanan ağabeyinin ifadesi şoke etti

İlgili Postlar

Şafak Sezer’in yankesicilikten yakalanan ağabeyinin ifadesi şoke etti

Şafak Sezer’in yankesicilikten yakalanan ağabeyinin ifadesi şaşkınlık yarattı. Ünlü oyuncu Şafak Sezer’in ağabeyi, yankesicilik suçundan yakalanmıştı. İfadesi ortaya çıktı. İfadede yer alanlar şoke etti. Yavuz Sezer, “Bu işin profesörü benim. Tekrar yapacağım, beni tekrar yakalayacaksınız.” dedi. Çok daha fazlası haberimizde…

Şafak Sezer’in Abisine Gözaltı Şoku!

Şafak Sezer’in ağabeyinin ifadesi şoke etti

Ünlü oyuncu Şafak Sezer’in ağabeyi Yavuz Sezer, 9 Eylül günü akşam saatlerinde Ankara’da AŞTİ’de M.Ş. isimli vatandaşın 600 lirasını yankesicilik yoluyla çaldığı iddiası ile yakalanmıştı. Yavuz Sezer’in, emniyetteki ifadesinde suçunu kabul ettiği ve “Bu işin profesörü benim. Tekrar yapacağım, beni tekrar yakalayacaksınız” dediği iddia edildi.

Şafak Sezer kimdir?

Şafak Sezer’in ağabeyi yankesicilikten yakalandı

Yavuz Sezer, daha önce de 24 Mart Perşembe günü Trabzon’da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in mitinginde İl Yönetim Kurulu üyesi Hasan Basri Halisçelik’in 1600 lira ile 400 dolarını çalmıştı. Sezer, yaklaşık 160 saatlik kamera kayıtlarının ardından tespit edilmiş, Ankara’da gözaltına alınmıştı. Yavuz Sezer’in, AŞTİ’de gerçekleştirdiği son hırsızlık eylemi sonrasında yankesicilik ve Dolandırıcılık Bürosu ekiplerince gözaltına alınmasının ardından suçunu kabul ettiği iddia edildi.

Ben tekrar yapacağım, siz de beni yakalayacaksınız

İddialar hakkında ifadesi alınan Yavuz Sezer’in, yankesicilik eylemini tek başına yaptığını söylediği belirterek, “Ben işimi tek yaparım, paramı kimseyle bölüşmem. İşimi tek başıma hallederim. İşlerime kimseyi sokmam. Bu işin uzmanı benim, profesörü benim. Ben yapacağım ki siz de görevinizi yapacaksınız, beni yakalayacaksınız. Tekrar yapacağım, beni tekrar yakalayacaksınız” dediği iddia edildi.

Başarılı oyuncu Şafak Sezer’in ağabeyi Yavuz Sezer hakkında gündeme gelen yankesicilik iddialarının ardından gözler ünlü oyuncuya çevrildi. Bir süredir gündemde olan konu hakkında Şafak Sezer’den henüz bir açıklama gelmedi. Şafak Sezer, şimdi bir açıklama yapacak mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler