Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın'dan sonra Songül Karlı'nın evine de haciz geldi!

İlgili Postlar

Demet Akalın’dan sonra Songül Karlı’nın evine de haciz geldi!

Demet Akalın’dan sonra Songül Karlı’nın evine de haciz geldi! Ünlü türkücü Songül Karlı, Demet Akalın ile aynı kaderi paylaştığını açıkladı. Karlı’nın evine, eski eşinin borçlarından dolayı haciz geldi. Songül Karlı’nın  evindeki eşyalar haczedildi. Hangi eşyaları alındı? Özellikle çocuğunun haczedilen hangi eşyalarına üzüldü? Detaylar haberimizde…

Songül Karlı’dan Eski Eşi İle İlgili Açıklama!

Songül Karlı, Demet Akalın ile aynı kaderi paylaşıyor

Türkülerin kraliçesi Songül Karlı, evine haciz geldiğini açıkladı. Spor hocası ile birlikte önceki gün Bebek’te spor yaparken basın mensuplarının objektifine yansıyan ünlü türkücü Songül Karlı, olaylı şekilde boşandığı eski eşinin borçlarından dolayı evine haciz geldiğini açıkladı. Geçtiğimiz günlerde eşi Okan Kurt’un borçlarında dolayı evine haciz gelen Demet Akalın ile aynı kaderi paylaştığını söyleyen Karlı, zor günler yaşadığını ifade etti.

Songül Karlı Kimdir?

Songül Karlı’nın evine haciz geldi

Songül Karlı, eski eşi Metin Yüncü’nün borçları yüzünden evine haciz geldiğini ve evinde hiçbir şey kalmadığını açıkladı. Çocuğunun eşyalarına kadar haciz uygulandığını ifade eden Karlı, “Çocuğumun bilgisayarına varana kadar her şeyimizi aldılar ve benim çocuğum okula başlayacak. Hatta en çok zoruma giden oğlumun gitarının haczedilmesiydi. Bu yaşadıklarımız normal şeyler değil. Alışmaya çalışıyoruz.” diye konuştu.

Songül Karlı’dan Murat Yüncü hakkında iddialar

Songül Karlı, Murat Yüncü ile olaylı bir şekilde boşanmıştı. Yüncü’nün kendisine şiddet uyguladığını ve 20 milyon TL dolandırdığını iddia etmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler