Ana SayfaÜnlülerAlişan'dan, Özcan Deniz ve Mahsun Kırmızıgül barışmasına şoke eden yorum!

İlgili Postlar

Alişan’dan, Özcan Deniz ve Mahsun Kırmızıgül barışmasına şoke eden yorum!

Alişan’dan, Özcan Deniz ve Mahsun Kırmızıgül barışmasına şoke eden yorum! Ünlü türkücü Alişan, geçtiğimiz günlerde barışan Özcan Deniz ve Mahsun Kırmızıgül hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Alişan, Mahsun Kırmızıgül ve Özcan Deniz hakkında hangi açıklamalarda bulundu? Alişan, Mahsun Kırmızıgül ve Özcan Deniz ile barışmayı düşünüyor mu? Yeniden bir araya gelecekler mi? Detaylar haberimizde…

Demet Akalın İle Alişan Barıştı Mı?

Alişan’dan, Özcan Deniz ve Mahsun Kırmızıgül açıklaması

Alişan, teve2 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa isimli programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bir dönem sıkı dost olduğu Özcan Deniz ve Mahsun Kırmızıgül hakkında konuşan Alişan, açıklamaları ile dikkat çekti. Alişan, geçtiğimiz günlerde aralarındaki yıllardır süren küslüğü bitiren Özcan Deniz ve Mahsun Kırmızıgül’ün barışması ile ilgili şunları söyledi:

Alişan kimdir?

Alişan, Özcan Deniz ve Mahsun Kımızıgül ile barışacak mı?

Ben o döneme dair çok konuştum, bir daha eski sayfaları açmak istemiyorum. Üzerinden 20 sene geçti. Ben çok saygılı oldum, vefa gösterdim. Ama abiliği alamadım hiç kimseden. Şu an 42 yaşındayım, bambaşka bir hayatım var. O kadar sahte dostluklar var ki sanat dünyasında. Asla bir araya gelmeyeceğim dediğim insanlar var.

Özcan Deniz kimdir?

Kim kim için ne düşünüyorsa Allah ona da aynısı versin

Özcan Deniz ve Mahsun Kırmızıgül’le alakalı kötülük düşünmüyorum ama ‘Kim kim için ne düşünüyorsa Allah ona da aynısı versin.’ Ama asla bir daha onlarla bir araya gelmem. Çünkü devamlı abi dediğiniz, saygı gösterdiğiniz bir adamın (Mahsun Kırmızgül) yıllar sonra yanına gittiğinizde size hala kalkıp ‘Merhaba’ demiyorsa; bundan sonra da saygı göstermezsiniz. Ben 20 yaşındaki Alişan değilim.

Mahsun Kırmızıgül kimdir?

Alişan, Özcan Deniz ve Mahsun Kırmızıgül neden küstü?

Alişan, daha önceden konu hakkında verdiği bir röportajda kırgınlığını şu sözler ile anlatmıştı:  Ben askere giderken kimse güle güle git, güle güle gel demedi. Kardeşim evlendi hayırlı olmasın demediler… Ameliyat oldum geçmiş olsun demediler. Ben de Mahsun evlendiğinde ve çocuğu olduğunda arayıp hayırlı olsun demedim. İkisiyle de konuşmuyorum, bir daha konuşmayı da düşünmüyorum. Özcan benden 1 yaş büyük, Mahsun ağabey ile aramızda bayağı bir yaş farkı var. Bir yerde karşılaşsak selam vermem. Bundan sonra hayatımda olmayacaklar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler