Ana SayfaÜnlülerİki kızı alıkoyma iddiasıyla mahkemelik olan Nihat Doğan'a bir dava şoku daha!

İlgili Postlar

İki kızı alıkoyma iddiasıyla mahkemelik olan Nihat Doğan’a bir dava şoku daha!

İki kızı alıkoyma iddiasıyla mahkemelik olan Nihat Doğan’a bir dava şoku daha! Ünlü türkücüye, bir dava da Demirören TV Haber ve Görsel Yayıncılık şirketinden geldi. Şirket, Nihat Doğan’a ‘şirkete ağır hakaretlerde bulunma’ iddiası ile manevi tazminat davası açtı. Detaylar haberimizde…

Nihat Doğan’a Mahkeme Kararı Çıktı! Eğer Karara Uymazsa…

Nihat Doğan’a bir dava daha

Son günlerde yaşları 18’in altında olan iki kız çocuğunu harçlık verme bahanesi ile alıkoyduğu iddiaları ile gündeme gelen, ailenin önce şikayet ettiği, ardından yanlış anlaşılma olduğu iddiası ile şikayetini geri aldığı Nihat Doğan hakkında bir dava daha açıldı.

Nihat Doğan kimdir?

Demirören TV Haber ve Görsel Yayıncılık şirketi, Nihat Doğan’ı mahkemeye verdi

Hakkındaki iddialar gündeme geldiği dönemde yaptığı açıklamalar ile dikkat çeken Nihat Doğan, Demirören TV Haber ve Görsel Yayıncılık şirketi tarafından mahkemeye verildi.

Şirkete ağır hakaretlerde bulunma iddiası

Demirören TV Haber ve Görsel Yayıncılık şirketi,Nihat Doğan’a ‘şirkete ağır hakaretlerde bulunma’ iddiası ile 100 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

Nihat Doğan’a tazminat davası

Hürriyet’ten Özge Eğrikar’ın haberine göre; İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne açılan davanın dilekçesinde, “Davalı, Kanal D Ana Haber’de yayınlanan Nihat Doğan’ın 11 ve 17 yaşında iki kız çocuğunu alıkoyma iddiasıyla gözaltına alınması haberiyle ilgili Twitter’dan şirketimize yönelik ağır saldırı içeren açıklamalar yapmıştır. Bu paylaşımlar nedeniyle müvekkil şirketin şeref ve haysiyeti büyük ölçüde zedelenmiştir.” ifadelerinin yer aldığı iddia edildi.

Nihat Doğan’a 100 bin lira manevi tazminat

DTV Haber ve Görsel Yayıncılık şirketinin avukatı Tarık Gökhan Tosun, “Doğan’ın Twitter hesabındaki her bir paylaşım için 5 bin lira olmak üzere toplam 100 bin lira manevi tazminatın davalıdan faiziyle birlikte tahsilini istiyoruz” diye konuştu.

Nihat Doğan, hakkındaki iddialar ile ilgili kendini savunarak açıklama yapmış ve şu ifadeleri kullanmıştı:

1-Son bir kaç gündür şahsıma yönelik basında yer alan haberler ve iddiaların asılsız olduğunun ilk adımı Zilan ailesi tarafından atıldı. Zilan ailesi, kendilerinin yanlış bilgilendirildiğini belirterek suç duyurusunu geri aldı.

2-Elbette Zilan ailesinin suç duyurusunu geri alması, şahsıma yönelik iddialardan tamamen aklandığım anlamına gelmez. Evet, bu bir aklanmadır ama benim için yetmez. Kamuoyunda tek bir soru işareti kalmayacak şekilde bu işin aydınlanması adına mücadele ediyorum.

3-Vahim iddialara yönelik şu ana kadar sessiz kalmamın tek nedeni acılı bir anne ve babanın kontrolleri dışında sırf reyting uğruna içine sokuldukları durumdur. Bu yüzden önce ailenin masum olduğuma ikna olması gerekiyordu ve çok şükür sürecin bu ilk evresi aşıldı.

4-Sürecin ikinci evresi, kamuoyunda ve sosyal medyada şahsım hakkında yapılan yorumlar ve zihinlere düşen soru işaretlerini gidermek. Bunu da bir kaç gün içinde düzenleyeceğim bir basın toplantısında açıklığa kavuşturacağım. Sevgiler ve saygılar…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler