Ana SayfaÜnlülerNihat Doğan'a Mahkeme Kararı Çıktı! Eğer Karara Uymazsa...

İlgili Postlar

Nihat Doğan’a Mahkeme Kararı Çıktı! Eğer Karara Uymazsa…

Adı sürekli sansasyonel haberlere karışan Nihat Doğan’ın kızları kahve içmeye davet ettiğini ve daha sonra kızlarla yalnız başına 40-45 dakika televizyon izlediğini söylediği ortaya çıkmıştı. Kanal D Haber spikeri Buket Aydın ile Nihat Doğan’ın tartışmaları gündemde uzun süre yer almıştı. Kanal D Haber spikeri Buket Aydın, türkücü Nihat Doğan hakkında koruma kararı aldırdı. İşte Detaylar…

Söylemezsem Olmaz’da Nihat Doğan’ın Yerine Kim Geliyor? Ece Erken Açıkladı…

Nihat Doğan hakkında 3 ay süreyle koruma kararı verildi…

Geçtiğimiz hafta türkücü Nihat Doğan’ın 11 ve 17 yaşında iki kız çocuğunu alıkoyma iddiasıyla gözaltına alınması haberi Kanal D Haber’de yer almıştı. Haberin gündemde yer alması ardından bir çok tartışma yaşanmış ve Nihan Doğan, Kanal D Haber ve Buket Aydın’ı Twitter üzerinden hedef alan mesajlar paylaşmıştı. Bakırköy 2. Aile Mahkemesi, Buket Aydın’ın talebi üzerine Nihat Doğan hakkında 3 ay süreyle koruma kararı verdi. Karara göre Nihat Doğan, Buket Aydın’a yönelik tehdit, hakaret, aşağılama içeren davranışlarda bulunamayacak, ev adresine ve bulunduğu yere yaklaşamayacak, telefon ve iletişim araçları ile rahatsız edemeyecek, varsa silahını polise teslim edecek, uyuşturucu, uyarıcı madde ve alkol kullanamayacak.

Nihat Doğan kimdir?

İlk seferde 3 günden 10 güne, ikinci seferde 15 günden 30 güne kadar zorlama hapis cezası verilebilecek…

Ünlü şarkıcı, Nihat Doğan’ın bu kararlara uymaması halinde ise, ilk seferde 3 günden 10 güne, ikinci seferde 15 günden 30 güne kadar zorlama hapis cezası verilebilecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler