Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki'nin annesinden şok: Kızım kayıp!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’nin annesinden şok: Kızım kayıp!

Aleyna Tilki’nin annesinden şok açıklama. Aleyna Tilki’nin annesi, “Kızım kayıp!” diyerek genç şarkıcının sevenlerini heyecanlandırdı. Aleyna Tilki kayıp mı oldu? Aleyna Tilki nerede? Detaylar haberimizde…

Aleyna Tilki Emrah Karaduman İçin Gözyaşı Döktü!

Aleyna Tilki kayıp mı?

Aleyna Tilki’nin annesi Havva hanım, genç şarkıcının kayıp olduğunu söyledi. Sosyal medya hesabından canlı yayın yapan ve Aleyna Tilki’nin kaybolduğunu söyleyen anne, Tilki’nin hayranlarını telaşlandırdı. Gelen mesajların ardından açıklama yapan Aleyna Tilki’nin annesi, “Vicdanızın biraz ayarı olsun, ben neden çocuğumu ağlatayım? Sizin gibi insanlar ağlatıyor. Çocuğum üç yıldır içinde biriktirdi, artık patladı. Yeter artık yeter.” diye çıkıştı.

Aleyna Tilki kimdir?

Aleyna Tilki Emrah Karaduman’a isyan etti

Aleyna Tilki, şu anlarda sevgilisi Emrah Karaduman için yaptığı paylaşımlar ile gündemde. Sosyal medya hesabından çarpıcı açıklamalar yapan Tilki, Emrah Karaduman’ı da etiketleyerek yaptığı paylaşımda “Bir daha can yakma. Gün gelir barışırız konuşuruz ama bu zehiri atma zorunluluğum vardı.” diye yazdı. Emrah Karaduman’ı sosyal medya hesabından da silen Aleyna Tilki, “Ben merkezli düşünce ve çıkar tabanlı ilişkilere dikkat edin. Zira can yakıyor… Ben yaşadım oradan biliyorum. Aslolan önemsediğiniz kadar önemsenmek, değer verdiğiniz kadar değer görmek olmalı. Ayıplıyorum. Çok vefalı büyümemden mi,farklı bir vicdanla büyümekten mi,bana emek verenlere inanılmaz vefa hissetmekten mi garipsiyorum bunları bilmiyorum.Belki de ben fazla düşünceliyimdir,sorun bendedir. Buyüzden Ayıplıyorum sadece… Başka bişey yapmıyorum. Kibarca,içten içe..Kibarca kırılıyor kalbim… Sessizce kırıldı hep. Bana bile haber vermedi… O derece vefalı…” diye paylaşımda bulundu.

Emrah Karaduman Kimdir?

Aleyna Tilki neden ağladı?

Aleyna Tilki, son olarak gözyaşları içinde yaptığı video çekimi ile dikkat çekti. Ağladığı görülen Tilki, paylaşımında “Bugüne kadar halk ne istediyse onu yaptım, kalbim neye izin verdiyse onu yaptım. Bugünden sonra sadece kendim için bir şey yapmaya karar verdim.” diye konuştu.

Yıldız Tilbe’den Aleyna Tilki’ye destek

Aleyna Tilki’ye, bu paylaşımlarının ardından ilk destek Yıldız Tilbe’den geldi. Tilbe, genç şarkıcıya “Canını sıkma bebişim , daha neler göreceksin , güzel şeyler başarıcaksın , barışırsınız , hatasız kul olmazmış , söze dök müziğe dök içini , mutlu ol Güzel Aleyna.” diye yorum yazdı.

Yıldız Tilbe kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler