Ana SayfaÜnlülerHadise, ablası Hülya Açıkgöz hakkında ilk kez konuştu! Gözyaşlarına boğuldu...

İlgili Postlar

Hadise, ablası Hülya Açıkgöz hakkında ilk kez konuştu! Gözyaşlarına boğuldu…

Hadise, ablası Hülya Açıkgöz hakkında ilk kez konuştu! Gözyaşlarına boğuldu… Ünlü şarkıcı Hadise, ablası Hülya Açıkgöz ile mahkemelik olduğu ve birbirlerini hayatlarından çıkardıkları iddiaları ile gündemde yerini alırken, sonunda iddialar karşısındaki sessizliğini bozdu. Hadise, ablası ile ilgili neler söyledi? Hülya Açıkgöz ile aralarındaki gerginliğin boyutlarını nasıl anlattı? Aralarında neler yaşandı? Hadise, hangi sözleri ile dikkat çekti? Detaylar haberimizde…

Hadise ve ablası Hülya Açıkgöz kavgasında intikam yeminleri edildi!

Hadise’den ablası Hülya Açıkgöz ile yaşananlar hakkında ilk açıklama

Ünlü şarkıcı Hadise, yeni yayın dönemine girmeye hazırlanan O Ses Türkiye’nin jüri üyesi olarak, düzenlenen yemeğe katıldı. Hadise, gecede basın mensuplarına yaptığı açıklamalar ile dikkat çekti. Ablası Hülya Açıkgöz ile mahkemelik oldukları ve aralarındaki sorunlardan söz eden Hadise, gündeme gelen iddialar hakkında yaptığı açıklamalarda “Sıkıntı yok dersem, yalan olur. Kız kardeşlerim ile iş birliğimizi bitirdim. Fakat çıkan haberlere şaşırıyorum çünkü kimse kimseye bir dava açmadı. Onlar benim ailem, canlarım biz şuan zor bir dönemden geçiyoruz ama bugünleri de aşacağımıza inanıyorum. “ dedi. Gözleri dolan Hadise daha sonra “Ben her Türk vatandaşı gibi vergimi ödüyorum. Vergi ödememek için mallarımı ablamın üzerine yaptığım ve sonra dava açtığım yazılıyor. Böyle bir şey olabilir mi? Böyle bir dava varsa bulun çıkarın. Dava falan kesinlikle söz konusu değil fakat iş birliğiniz bir daha açılmamak üzere kapandı.” diye konuştu.

Hadise kimdir?

Hadise ve ablası Hülya Açıkgöz’den intikam yeminleri

Hadise ve ablası Hülya Açıkgöz, en son sosyal medya hesaplarından birbirlerine intikam yeminleri ettikleri haberleri ile gündeme gelmişlerdi. Hülya Açıkgöz, sosyal medya hesabından “İntikamın tatlı bir kelime olduğunu düşünüyor musun?” diye bir paylaşım yaptı. Hadise’den, ablasının paylaşımına yanıt gecikmedi. Hadise de, kendi sosyal medya hesabından “İntikam mı? Hayır, çok tembelim. Oturup karmanın işi halletmesini bekleyeceğim.” şeklinde bir not yayınladı. Hülya Açıkgöz’den de yanıt geldi. Açıkgöz, “Sadece beni izle. Hayatın sosyal medyadan ibaret! Sadece ona sahipsin. Üzücü bir hikaye.” diye yazmıştı.

Hadise, ablası Hülya Açıkgöz hakkında ilk kez konuştu…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler