Ana SayfaÜnlülerNusret bu sefer insan pişirdi!

İlgili Postlar

Nusret bu sefer insan pişirdi!

Ünlü et restoranına sahip Nusret’in,Etiler şubesinde bulunan barmen alev şovu yaparken 3 turist’i yaraladı,Nusret bu sefer insan pişirdi!

Barmenin hatası!

Barmenin alev şovu sonucunda 3 turist yaralandı.Olayda Tresnakova’nın Hong Kong merkezli bir şirkette CEO olan eşi Viktor Hajicek,eşiyle birlikte balayına İstanbul’a gelen İngiliz bankacı Alexandros Severis ve Umman vatandaşı olan Mohammed Khamis Salim de çeşitli yerlerinden yandı.

Alev şovu az kalsın faciayla sonuçlanıyordu.

Olay’a göre ; Alevlerin aniden parlamasıyla eşiyle birlikte nusret’e gelen Çek uyruklu kadın turistin kıyafetleri tutuştu.Herkesin gözü önünde alevlerin içinde kalan ve vücudunun çeşitli yerinde ağır yanıklar oluşan kadın,hastaneye kaldırıldı.Olayda 2 çalışan ve 3 turist’in ağır yaraları oluştu.

Ateşe körükle gitti!

Olay dün saat 21.30 sıralarında yaşandı.Görgü tanıklarının anlatımlarına göre olay şu şekilde gelişti;

Restoranın bar kısmındaki masa üzerinde iki çalışan alev şova başladı.Ancak masanın üzerindeki alevler bir anda parladı ve etrafa saçıldı.Bu sırada çalışan,elindeki bidondan alevlerin üzerine bir sıvı döktü.Alevler daha da büyüdü.

Alevler bar kısmında eşi Viktor Hajicek ile birlikte bulunan Çek Cumhuriyeti vatandaşı kadın turist Krisryna Tresnakova’nın kıyafetini tutuşturdu.Bir anda alevlerin arasında kalan genç kadına eşi ve çevredekiler müdahale etti.Ancal turist kadının vücudunda yanıklar oluştu.Ağır yaralar alan kadın için çevredekiler hemen ambulansı aradı.Ambulansla Şişli Hamidiye Etfal eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

3 Turist Yaralandı!

Olayda Tresnakova’nın Hong Kong merkezli bir şirkette CEO olan eşi Viktor Hajicek ve eşiyle birlikte balayına İstanbul’a gelen İngiliz bankacı Alexandros Severis ve Umman vatandaşı Mohammed Khamis Salim de çeşitli yerleri de yandı.

“Balayını mahkeme de geçirecek”

3 yaralı da Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.Tedavilerinden sonra taburcu edilen 3 turist soluğu karakolda aldı.

3 turist polise verdikleri ifadelerinde çalışanlarına nazaran restoran sahibinden de şikayetçi oldu.

Çalışan da yandı!

Alev şovu yapmaya çalışırkan faciaya neden olan bar sorumlusu Serdal C. ve bar çalışanı Mehmet Yasin Ü.’nün de vücutlarında yanıklar oldu.Şüpheli olarak ifadeleri alınan 2 çalışanın da hastane de tedaviye alındığı ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Şubesine mühür vuruldu!

Geçtiğimiz aylarda izinsiz olması nedeniyle tabelası indirilen Nusret’in dükkanı da mühürlendi. İlk önce Kapalıçarşı’daki tabelası tepkiler üzerine kaldırılan Nusret’in dükkanı da mühürlendi.

Nusretin dükkanı neden mühürlendi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler