Ana SayfaÜnlülerBelçim Bilgin'i Kızdıran Soru!

İlgili Postlar

Belçim Bilgin’i Kızdıran Soru!

Son dönemde İngiliz oyuncular Ben Kingsley ve Theo James ile rol aldığı, Hollywood yapımı ‘Komplo’ filmindeki cesur sahneleriyle çok konuşulan Oyuncu Belçim Bilgin, kendisine yöneltilen soruya tepki gösterdi.

Belçim Bilgin’den takipçisine şok ayar!

Belçim Bilgin’i kızdıran Soru?

Son dönemde İngiliz oyuncular Ben Kingsley ve Theo James ile rol aldığı, Hollywood yapımı ‘Komplo’ filmindeki cesur sahneleriyle dikkati çeken Belçim Bilgin, Akmerkez’de bir arkadaşıyla objektiflere yansıdı. Yılmaz Erdoğan’ın eşi Belçim Bilgin, Iraklı bir tercümanı oynadığı ‘Komplo’ filminde rol arkadaşı Theo James’le bir dakikalık sevişme sahnesiyle ilgili sorulara cevap verdi. Filmde Belçim Bilgin ile BM temsilcisi Michael’ı oynayan Theo James arasında 1 dakikalık sevişme sahnesi de var.

Belçim Bilgin'i kızdıran sevişme sorusu: Ayıp oluyor

Belçim Bilgin kimdir?

“Bu konu hakkında konuşmayalım, ayıp oluyor.!!!”

Güzel oyuncu, “Bu konu hakkında konuşmayalım, ayıp oluyor. Tepki falan almadı, şu an siz söylüyorsunuz, bir şey yok ortada” ifadelerini ile açıklama yaptı. Filmin çok beğenildiğini belirten ünlü oyuncu Belçim Bilgin, “Yılmaz henüz izlemedi. Onun ne söyleyeceğini çok merak ediyorum” dedi.

Yılmaz Erdoğan Kimdir ?

Belçim Bilgin'i kızdıran sevişme sorusu: Ayıp oluyor

Yılmaz Erdoğan’dan Çifte Müjdeli Haber Geldi!

“Arapça konuşmak için ders aldım”

Filmde ‘Nashim’ adlı bir tercümanı canlandıran oyuncu Belçim Bilgin, ”Filmde İngilizce ve Arapça konuşuyorum. En büyük çalışmayı dil konusunda yaptım. İngilizce zaten biliyorum ama ilk kez bir filmde İngilizce konuşarak oynadım. İngilizce’de aksanla ilgili bir kaygım yoktu. Zaten Iraklı bir kadın olduğu için aksana ihtiyacım yoktu. Ama Arapça konuşmak için ders aldım, önemli bir mesai harcadım” diye konuştu.

Belçim Bilgin'i kızdıran sevişme sorusu: Ayıp oluyor

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler