Ana SayfaÜnlülerBelçim Bilgin'den takipçisine şok ayar!

İlgili Postlar

Belçim Bilgin’den takipçisine şok ayar!

Yılmaz Erdoğan’ın ‘Organize İşler 2: Sazan Sarmalı’ isimli yeni filmi hakkında bir sosyal medya kullanıcısından gelen yorum, Belçim Bilgin’i kızdırdı. Bilgin, takipçisine öyle bir ayar verdi ki… Detaylar haberimizde…

Yılmaz Erdoğan Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar için ne dedi?

Yılmaz Erdoğan Organize İşler 2: Sazan Sarmalı’nın çekimlerine başladı

Yılmaz Erdoğan, Kıvanç Tatlıtuğ, Bensu Soral, Demet Evgar, Ekin Türkmen ve Rıza Kocaoğlu gibi birbirinden ünlü oyuncuların başrollerinde yer aldığı yeni filmi Organize İşler 2: Sazan Sarmalı filminin çekimlerine başladı. Erdoğan, projenin klaketini sosyal medya hesabından paylaştı.

Yılmaz Erdoğan kimdir?

Belçim Bilgin’den eşi Yılmaz Erdoğan’a destek

Yılmaz Erdoğan’ın yeni filmine ilk destek, eşi Belçim Bilgin’den geldi. Belçim Bilgin, eşi Yılmaz Erdoğan’ın paylaşımına “İnanılmaz bir tecrübe yaşatacaksın yine, içinde olana ve izleyene… Senin için her şey güzel, unutulmaz geçsin. Yolunuz berrak olsun canımın içi.” notunu yazarak güzel temennilerde bulundu.

Belçim Bilgin kimdir?

Memleketin iyi kalpli, güzel niyetli öğretmenlere ihtiyacı var

Ünlü oyuncu Belçim Bilgin’in bu yorumuna bir takipçisinden “Eşini oynatma ne olur.” şeklinde bir yorum geldi. Bilgin’in yorum sahibine tepkisi gecikmedi. Belçim Bilgin, kendisine yönelik bu yorumu yapan sosyal medya kullanıcısına “Ne saygılı, ne tatlısın. Bir de çocuklarımızı teslim ediyoruz ellerine… Memleketin iyi kalpli, güzel niyetli öğretmenlere ihtiyacı var. Ne olur onlardan biri ol, bulanık sularda zaman kaybetme… Sevgiler…” şeklinde tepki gösterdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler