Ana SayfaÜnlülerEnis Arıkan'ın gür saçlarının sırrı ortaya çıktı!

İlgili Postlar

Enis Arıkan’ın gür saçlarının sırrı ortaya çıktı!

Enis Arıkan’ın gür saçlarının sırrı ortaya çıktı! Enis Arıkan, tarzında değişikliğe neden olan saçlarının sırrını sonunda açıkladı. Dikkatli takipçilerine yenilen Arıkan, “İstediğiniz oldu mu?” dedi. İşte detaylar…

Enis Arıkan duygulandırdı: Birbirinizi sevin, ölümlü dünya!

Enis Arıkan’ın saçlarına ne oldu?

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Enis Arıkan, son paylaşımları ile dikkat çekti. Arıkan’ın dikkatli takipçileri, saçlarında bir değişiklik olduğunu fark etti. Enis Arıkan’ın saçları gürleşmişti.

Enis Arıkan Kimdir?

Dikkatli takipçilerin gözünden kaçmadı

Enis Arıkan, sosyal medyadaki paylaşımlarına gelen yorumlara daha fazla dayanamadı ve yeni yaptığı bir paylaşım ile meraklı takipçilerini bilgilendirdi.

Enis Arıkan’dan saç ekimi itirafı

Yakışıklı oyuncu Enis Arıkan, sosyal medya hesabının hikaye bölümünde çektiği selfie fotoğrafını saç ekim yaptırdığı merkezi de etiketleyerek paylaştı. Arıkan, paylaşımına takipçilerine göndermede bulunduğu “İstediğiniz oldu mu?” notunu da ekledi.

Totosuyla ocak açan ilk oyuncu

Star TV ekranlarında yayınlanan, sezon finali yaparak tatile giren Jet Sosyete dizisinde rol alan ve Tony karakterine hayat veren ünlü oyuncu Enis Arıkan, geçtiğimiz haftalarda dizi setinde kalçasını yakmıştı. Geçirdiği kazayı sosyal medya hesabından paylaşan Arıkan, olayı şu sözler işe anlatmıştı: Ben havalı havalı sunuculuğu yaparken popomu tezgaha koydum. Oradan devam ettirdim. Bir yandan oturuyorum bir yandan anlatıyorum. Derken bir küçük sıcaklık hissetmeye başladım anlam veremediğim. Meğer ben o totoyla ocağı çalıştırmışım, düğmeyi çevirmişim ‘çıt çıt çıt çıt’ diye… O sırada sunuculuk yapıyorum. Ocağı yakmışım ve o yuvarlağın üzerinde oturuyorum. Ve yanmaya başlamışım. Sonra bağıra çağıra üzerimden atlayıp popoma vurmaya başladık, söndürmeye çalıştık. İnanılmaz bir anda. Şu ülkede bir tek benim başıma gelebilirdi. Totosuyla ocak açan ilk oyuncu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler