Ana SayfaÜnlülerİhanetin Ardından 1000 Adet Gül!

İlgili Postlar

İhanetin Ardından 1000 Adet Gül!

Hakan Sabancı 10 günlük sevgilisi Merve Boluğur’u Yunan mankenle aldatmıştı. Sabancı’nın Merve Boluğur’un gönlünü almak için kendisine 1000 adet gül gönderdiği iddia edildi.

Yaklaşık 10 gün önce Bodrum’da birlikte tatil yaparken görüntülenen, adı aşk dedikodularına karışan Merve Boluğur ve Hakan Sabancı aşkı magazin gündeminde bomba gibi düşmüştü. Bayramın birinci günü Çeşme’de başlayan aşk Bodrum’a taşınmış ve aşıklar el ele Hacı Sabancı’nın teknesine giderken görüntülenmişti.

Hakan Sabancı ve Merve Boluğur ayrıldı!

İhanetin Ardından 1000 Adet Gül

Tatil dönüşü İstanbul’da görüntülenen çiftin, yemek için gittikleri mekanda birbirleriyle hiç ilgilenmeyip telefonlarıyla uğraşmaları dikkat çekmişti. Ardından ikili, Instagram hesaplarından birbirlerini takip etmeyi de bıraktı.iddiaya göre Hakan Sabancı dün akşam katıldığı bir arkadaşının düğününden geçen eylül ayında Fethiye’de birlikte tatil yaptığı Yunan model Evelyn Kazantzoglou ile el ele ayrıldı.

İhanet iddialarıyla ilgili sessizliğini koruyan Merve Boluğur’a Hakan Sabancı tarafından 1000 adet gül gönderlildiği iddia edildi. Eğer iddialar doğruysa ünlü oyuncunun ne tepki vereceği merak konusu oldu.

Merve Boluğur, Hakan Sabancı aşkı yüzünden tüm dostlarından veto yiyor! Aslışah Alkoçlar da tek kalemde sildi!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler