Ana SayfaÜnlülerSurvivor'dan elenen Hakan Hatipoğlu, hamile eşi Gizem Hatipoğlu'ya böyle kavuştu...

İlgili Postlar

Survivor’dan elenen Hakan Hatipoğlu, hamile eşi Gizem Hatipoğlu’ya böyle kavuştu…

Survivor 2018’den elenen Hakan Hatipoğlu, hamile eşi Gizem Hatipoğlu’ya kavuştu. Elenmenin ardından İstanbul’a dönen Hatipoğlu, eşi ve kızına kavuşma anlarının tadını çıkardı. Kavuşma heyecanı yaşayan çift, mutluluk anlarını sosyal medyada paylaşmayı da ihmal etmedi. İşte detaylar…

Hakan Hatipoğlu Türkiye’ye döndü! İşte havalimanındaki karşılama anı!

Survivor’dan elenen Hakan Hatipoğlu İstanbul’a geldi

Survivor 2018 yarışmasının en iddialı yarışmacılarından biri olan Hakan Hatipoğlu, Survivor’ın son elenen yarışmacısı oldu. Final heyecanı yaşamaya sayılı günler kala yarışmadan elenen Hakan, elenme üzüntüsünü çabucak bir kenara bıraktı. Çünkü, İstanbul’da onu bekleyen hamile eşi Gizem Hatipoğlu vardı.

Hakan Hatipoğlu Kimdir?

Hakan Hatipoğlu ve Gizem Hatipoğlu kavuştu

Hakan Hatipoğlu, elenmenin ardından İstanbul’a döndü. Bir kız bebek dünyaya getirmeye hazırlanan hamile eşi Gizem Hatipoğlu’na kavuşan Hakan Hatipoğlu, mutluluktan havalara uçtu. Gizem Hatipoğlu ve Hakan Hatipoğlu, mutluluk anlarını sosyal medyadan takipçileri ile paylaştı.

Hakan Hatipoğlu’nun Eşi Gizem Hatipoğlu kimdir?

Survivor’da yarı final heyecanı

Survivor’da çeyrek finali atlayıp direkt olarak yarı finale çıkma hakkını kazanan yarışmacılar belli oldu. Survivor 2018’in Dominik’te gerçekleşen son yayınında yarı final oyunu oynandı.

Survivor’da ikinci yarı finale kimle kaldı? Kıbrıs’ı kimler garantiledi?

Kıbrıs’ı kimler garantiledi?

Sağanak yağmur altında çetin bir mücadele veren yarışmacılardan yarı finale ilk çıkmayı garantileyen isim Hilmi Cem İntepe oldu. Oynan ikinci oyunda ise, kazanan isim Anıl Berk Baki oldu. Böylece; Hilmi Cem ve Anıl çeyrek final SMS oylamasını atlayıp direkt olarak yarı finale çıkmayı garantilemiş oldu. Kıbrıs’ta gerçekleşecek çeyrek final, yarı final ve büyük final heyecanına sayılı günler kaldı.

25 Haziran 2018 Reyting Sonuçları Açıklandı! Zirvenin Sahibi Survivor Mı? Fatih Portakal İle Ana Haber Bülteni Mi? Şirinler 2 Mi? İşte detaylar…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler