Ana SayfaÜnlülerBaşak Dizer'in Gözleri, Kıvanç Tatlıtuğ'un Dişleri

İlgili Postlar

Başak Dizer’in Gözleri, Kıvanç Tatlıtuğ’un Dişleri

Genç kızların sevgilisi yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer’in çok uzun yıllar önce çekilmiş gençlik yıllarına ait fotoğraflar gün yüzüne çıktı. Şimdilerde mutluluklarını paylaşan ünlü çift Başak Dizer Kıvanç Tatlıtuğ gençlik fotoğrafları.

Başak Dizer İçin 200 Bin Euro’luk Ferrari Alındı Mı?

Şu sıralar yazın keyfini çıkartan ve tatillerine devam eden ünlü çift, sosyal medya hesaplarından paylaştıkları siyah beyaz fotoğrafla hem yıllar içindeki değişimlerini hem de gençliklerinde ne kadar farklı göründüklerini takipçileriyle paylaştı…

Başak Dizer kimdir?

Bakalım Kıvanç Tatlıtuğ’un ve Başak Dizer’in yıllar içindeki değişimi sizi şaşırtacak mı?

Herkes gibi ünlüler de dönem dönem geçmişe ait fotoğraflar paylaşarak nostalji yapıyorlar. Bu furyaya son katılan isimler ise ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer oldu. Tatilden paylaştığı fotoğraflarda ön plana çıkarttığı dövmeleri ile çok konuşulan Kıvanç Tatlıtuğ’un ve eşi Başak Dizer’in gençlik fotoğrafları oldukça şaşırtıcı. Kıvanç Tatlıtuğ’un gençlik fotoğrafını incelediğimizde o herkesi aklını başından alan gülüşünün içinde gizli dudaklarının arasından gözüken dişleri göze çarpıyor. Başak Dizer’in gençlik fotoğrafını incelediğimizde ise gözlerinin güzelliği adeta fotoğrafa başka bir boyut kazandırmış. Kim bilir? Belki de Başak Dizer gözlerinin güzelliği ile Kıvanç Tatlıtuğ’un aklını başından almıştır.

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir?

Başak Dizer Kıvanç Tatlıtuğ gençlik fotoğrafları

Kıvanç Tatlıtuğ’un dövmesindeki sır ne?

Başak Dizer gençlik fotoğrafı
Başak Dizer Kıvanç Tatlıtuğ gençlik fotoğrafları

NOT: Fotoğraf sabah.com.tr’den alınmıştır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler