Ana SayfaÜnlülerBaşak Dizer İçin 200 Bin Euro'luk Ferrari Alındı Mı?

İlgili Postlar

Başak Dizer İçin 200 Bin Euro’luk Ferrari Alındı Mı?

Kıvanç Tatlıtuğ ile evlendikten sonra Türkiye’nin en çok tartışılan isimlerinden birisi olan Başak Dizer yeni bir tartışmanın daha içerisinde kaldı.

Gittiği her yerde ilgi odağı olan ve hakkında çıkan iddialar ile ilgili açıklama yapması beklenen Başak Dizer’e sorulan bir soru, genç ismin kızmasına neden oldu. Özellikle Kıvanç Tatlıtuğ’un 200 bin Euro değerinde bir Ferrari aldığı ve kendisine jest yaptığı sorulan Başak Dizer, bu sorunun ardından kısa bir süre tepkisiz kaldı.

Her Gün Bir Jest!

Dizer her gününün bu jest haberleriyle geçtiğini söyleyerek hakkında çıkan iddiaların gerçek olmadığını söyledi. Başak Dizer, yaptığı açıklamalarda gündemde yer alan haberlerin kendisini oldukça üzdüğünü ve her gün farklı bir iddianın kendileri hakkında basında yer aldığını söyledi. 200 bin Euro değerindeki Ferrari’nin Kıvanç Tatlıtuğ tarafından alındığı kesin olarak bilinirken aracın eşine hediye amaçlı olmadığı da Başak dizer tarafından yapılan açıklamalar gece birlikte ortaya çıktı. Yaşanan bu gelişme ile aracın Kıvanç Tatlıtuğ’un kendisi için alındığı düşünüldü.

Daha önce Instagram hesabı üzerinden gündemde yer alan haberlere yönelik sert açıklamalar yapan Kıvanç Tatlıtuğ’un eşi Dizer, bu sefer basın muhabirleriyle yüz yüze görüşerek tüm merak edilenleri açıkladı. Yapılan bu açıklamalar ile birlikte özellikler Ferrari olayı da böylece netlik kazanmış oldu. Stilist Dizer, yaptığı bu iddiaların dışında herhangi bir açıklama yapma gereği duymadı.

Başak Dizer Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler