Ana SayfaDedikoduMerve Boluğur, Hakan Sabancı aşkı yüzünden tüm dostlarından veto yiyor! Aslışah Alkoçlar...

İlgili Postlar

Merve Boluğur, Hakan Sabancı aşkı yüzünden tüm dostlarından veto yiyor! Aslışah Alkoçlar da tek kalemde sildi!

Merve Boluğur’un Hakan Sabancı aşkı, onu yalnızlığa doğru mu itiyor? Hakan Sabancı ile aşk yaşamaya başlayan ünlü oyuncu Merve Boluğur, eski arkadaşlarını bir bir kaybediyor. Eiz Sakuçoğlu’nun ardından bir darbe daha geldi. Detaylar haberimizde…

Merve Duymasın! Hakan Sabancı Kimlere Mesaj Atıyor?

Hakan Sabancı ve Merve Boluğur çiftine bir darbe daha

Hakan Sabancı ve Merve Boluğur aşkı, geçtiğimiz haftadan bu yana magazin haberlerinin en çok konuşulan konularından biri. Sürpriz aşk, bu yaza adeta damgasını vurdu. Hemen hemen her gün yeni detaylar ile gündeme gelen Hakan Sabancı ve Merve Boluğur çiftinin aşk sarmalında sürpriz bir gelişme daha yaşandı.

Hakan Sabancı’nın Eski Sevgilileri

Hakan Sabancı aşkı, Merve Boluğur’u dostlarından ediyor

Hakan Sabancı ile aşk yaşamaya başlayan Merve Boluğur, aşkın tadını çıkarıyor. Ancak, bir yandan da dostluklarından oluyor. Son olarak Eliz Sakuçoğlu’nun sırt çevirdiği ve bir kalemde sildiği Merve Boluğur’u, Aslışah Alkoçlar da sildi.

Merve Boluğur ile aşk yaşayan Hakan Sabancı kimdir?

Aslışah Alkoçlar da Hakan Sabancı’nın eski sevgililerinden biri

Aslışah Alkoçalar, Hakan Sabancı ile çok uzun süre aşk yaşamıştı. Bir buçuk yıl kadar süren aşk, çıkmaza girince son bulmuştu. Hakan Sabancı’nın neredeyse en uzun ilişkisi sayılabilecek olan Aslışah Alkoçlar aşkı, maziye gömülmüştü. Şimdi, yine gündeme geldi.

Aslışah Alkoçlar Kimdir?

Aslışah Alkoçlar, Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Merve Boluğur’u sildi

Merve Boluğur’un Hakan Sabancı ile aşk yaşamaya başladığının  ortaya çıkması ile birlikte, Sabancı’nın eski sevgilisi Aslışah Alkoçlar, Boluğur’u sosyal medya hesabından tek kalemde sildi.

Merve Boluğur kimdir?

Eliz Sakuçoğlu da silmişti

Merve Boluğur ile yakın dost olan Eliz Sakuçoğlu da, tıpkı Aslışah Alkoçlar gibi ünlü oyuncuyu sosyal medya hesabından takip etmeyi bırakmıştı. Bu hamlenin ardından bir hamle de Merve Boluğur’dan gelmiş ve o da sosyal medya hesabından Eliz Sakuçoğlu’nu takip etmeyi bırakmıştı.

Eliz Sakuçoğlu kimdir?

Merve Boluğur’a darbe üstüne darbe

Ünlü oyuncu Merve Boluğur, Hakan Sabancı aşkı yüzünden daha şimdide Eliz Sakuçoğlu ve Aslışah Alkoçlar’dan veto yedi.

Hiçbir şeye aldırmıyorlar

Hakan Sabancı ve Merve Boluğur çifti, etraflarında yaşanan tüm bu gelişmelere rağmen hiçbir şeyi umursamadan aşklarını yaşamaya devam ediyorlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler