Ana SayfaÜnlülerGökhan Tepe'nin Son Hali Şaşırttı!

İlgili Postlar

Gökhan Tepe’nin Son Hali Şaşırttı!

Şu sıralar albüm çalışmaları ile gündemde olan Gökhan Tepe, Bodrum’da tatilin keyfini çıkarıyor. Albüm tanıtım için basına gönderdiği fotoğrafta fit görünen Gökhan Tepe, Bodrum’da gazetecilere yakalandı. Şarkıcının son görüntüsü şaşırttı. İşte ünlü şarkıcı Gökhan Tepe’nin çok konuşulacak o görüntüleri…

Gökhan Tepe’nin yeni albümü ‘Yaz 2018’ müzikseverlerle buluştu!

Yaz 2018″ isimli albümü ile, Gökhan Tepe sevenleri ile buluştu…

Türk pop müziğinde unutulmaz şarkıların sahibi başarılı yorumcu, söz yazarı ve besteci Gökhan Tepe, üç yıl aranın ardından  yeni albümü ile gündemde yerini aldı. “Yaz 2018” isimli albümü ile sevenleriyle buluşuyor. Gökhan  Tepe’nin “Yaz 2018” adlı albümünün hit olmaya aday şarkısı “Yak Ateşinle” albümün çıkış şarkısı oldu. Gökhan Tepe, 3 yıl aradan sonra çıkardığı ‘Yaz 2018’ adlı yeni albümü 10 şarkıdan oluşuyor. Kendi parçalarının yanı sıra Ayla Çelik, Şebnem Sungur ve Serdar Aslan gibi isimlerden şarkılar da yer alıyor.

Gökhan Tepe Kimdir?

Gökhan Tepe, Bodrum’da Göbeği İle Dikkat Çekti…

Popçu Gökhan Tepe 1 hafta önce ‘Yaz 2018’ adlı bir albüm çıkardı. Albüm kapağındaki fotoğrafları ise çok beğenilmişti. Kapakta gayet zayıf gözüken şarkıcı Gökhan Tepe dikkatler üzerine çekmeyi başardı. Albümün satışa çıkmasının ardından Gökhan Tepe dinlenmek için soluğu Bodrum’da aldı. Bodrum’da bir plaja giden Gökhan Tepe’yi görenler ise çok şaşırdı. Çünkü 1 hafta önce albüm kapağında yer alan fotoğraflarıyla çok farklıydı. Ünlü şarkıcının göbeği kocamandı. Bu olay ise kısa süre sonra sosyal medyada çok konuşuldu. Gökhan Tepe ile ilgili fotoşoplu fotoğraf kullanmış iddiaları, yerini aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler