Ana SayfaÜnlülerYasemin Özilhan bikinili pozu ile sahilde şov yaptı

İlgili Postlar

Yasemin Özilhan bikinili pozu ile sahilde şov yaptı

Yasemin Özilhan bikinili pozu sosyal medyada dikkat çekti.

İzzet Özilhan ile evli olan Yasemin Özilhan tatile çıktı. Ünlü isim tatilden paylaştığı fotoğrafında fiziğini ön plana çıkarırken Yasemin Özilhan bikinili pozu sosyal medyada oldukça dikkat çekti.

2011’de evlenmişti

2011 yılında İzzet Özilhan ile evlenen Yasemin Özilhan, o dönemlerde sürekli gündeme gelmişti. Özellikle İzzet Özilhan’ın Anadolu Holding’in veliahtı olarak gösterilmesi bu konuda çok daha fazla ilgi çekerken çift 2011 yılında başladıkları beraberliklerini sürdürüyor. Ela ve Emine adında iki çocuğa sahip olan çift, bu yaz dönemini Göcek’te geçirecek. Anne ve 33 yaşında olmasına rağmen fiziği ile dikkat çeken ünlü isim sosyal medyadan da övgü dolu sözler aldı.

Yasemin Özilhan Genç mankenlere taş çıkardı!

Yapılan yorumlarda Yasemin Özilhan bikinili pozu ile genç mankenlere taş çıkardığı da söylenirken ünlü ismin paylaştığı fotoğraf şöyle;

Çocuklarla tatil keyfi

Göcek’te tatile çıkan çift, çocuklarıyla birlikte tatil yapmayı tercih etti. Çiftin kısa bir süre tatil planı yaptığı da öğrenilirken pazar günü Türkiye’de yapılacak seçim için tekrar İstanbul’a dönecekleri belirtildi.

Yasemin Özilhan kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler