Ana SayfaÜnlülerHilal Özdemir ile Volkan Babacan evlendi!

İlgili Postlar

Hilal Özdemir ile Volkan Babacan evlendi!

Hilal Özdemir ile Volkan Babacan geçtiğimiz gün düzenlenen tören ile dünya evine girdi. İşte çiftin düğününden detaylar.

Hilal Özdemir ile Volkan Babacan düğününe katılan yazar Hıncal Uluç, düğün ve nikah ile ilgili detayları köşesine taşıdı. Çok fazla görüntünün alınamadığı düğün ile ilgili önemli detayları okuyucularına aktaran usta yazar, Çarşamba gecesi gerçekleşen düğünden övgü dolu sözlerle bahsetti.

Damadı düğün günü öğrenmiş  

Hıncal Uluç düğüne sözlü davet üzerine katılırken düğünde damadın Volkan Babacan olduğunu öğrenmiş. “Sürpriz beni kapıda bekliyormuş, iyi mi?. Orda öğrendim ki damat bizim Volkan Babacan‘mış.. Milli takımın ve Başakşehir’in kalecisi Volkan.. Olduk mu birden erkek tarafı da..” diyerek bu durumu anlatan Uluç,

Hilal Özdemir ile Volkan Babacan için Fatih Hoca’dan mesaj

Volkan Babacan’ın nikahta evet derken bağırması düğüne damga vururken bu olay sonrasında Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim mikrofonu eline alarak bir açıklama yaptı. “Bu Volkan’ın milli takımda yıllarca hocalığını yaptım. Bir tek maçta ‘Bıraaak.. Bende’ diye böyle bağırdığını duymadım” diyen Terim, salondaki herkesi güldürdü.

“Sevgili Hilal!. Sevgili Volkan!.. Bana harika bir gece yaşattınız.. Yüce Tanrı sizin mutluluğunuzu da daim etsin!.” diyerek sözlerini tamamlayan Hıncal Uluç bu yazısı ile oldukça dikkat çekti.

Hıncal Uluç’ın yazısı ve sosyal medyadaki düğün ile ilgili yorumlardan düğünün oldukça eğlenceli geçtiği anlaşılırken spor ve televizyon dünyasının bir araya geldiği düğün çiftin mutluluğu ile perçinlendi.

Hilal Özdemir kimdir?

Volkan Babacan kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler