Ana SayfaKimdirHilal Özdemir kimdir?

İlgili Postlar

Hilal Özdemir kimdir?

Volkan Babacan ile evlenerek 2018’de magazin gündeminde yer alan Hilal Özdemir kimdir? İşte başarılı spiker ile ilgili detaylar.

Ana Haber Bülteni sunucusu olarak tanınan Hilal Özdemir, son dönemlerin en başarılı habercilerinden birisi olarak dikkat çekiyor. Özellikle Afrin operasyonları sırasında bölgeden yaptığı haberlerle ile başarılı bir habercilik sergileyen Hilal Özdemir, 2018 yılında Volkan Babacan ile hayatını birleştirdi.


Bugün Doğan Ünlüler

Hilal Özdemir kimdir, ne zaman doğdu?

23 Kasım 1989 tarihinde doğan Hilal Özdemir, Kocaelili.

Hilal Özdemir eğitim dönemi

Ortaokul ve Lise eğitiminde oldukça başarılı olan Hilal Özdemir, eğitimini Eyüboğlu Koleji’nde tamamladı. Lise eğitimi sonrasında üniversite için İstanbul Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemleri Bölümü’ne geçiş yapan ünlü isim, böylece başarılı bir kariyerin de ilk adımlarını atmayı başardı. Hilal Özdemir genç yaşta eğitiminin yanı sıra Rotterdam Erasmus Üniversitesi’nde medya alanında ihtisas yaparak iyi bir eğitim dönemi geçirdi.

Hilal Özdemir hangi kanallarda çalıştı?

Bugüne kadar Kanal D, Show TV, NTV Spor, NTV, SKYTURK360 kanallarında çalışan Hilal Özdemir¸ başarılı sunuculuğunun yanı sıra haberciliği ile de dikkat çekiyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler