Ana SayfaKimdirGökhan Tepe kimdir?

İlgili Postlar

Gökhan Tepe kimdir?

Uzun bir aranın ardından yeni albümü ‘Yaz 2018’ ile sevenlerinin karşısına çıkan ünlü şarkıcı Gökhan Tepe kimdir? Son günlerin en çok merak edilen ismi Gökhan tepe, nerede ve ne zaman dünyaya geldi, nasıl ünlü oldu, müzik kariyeri boyunca hangi çalışmaları gerçekleştirdi? Gökhan Tepe hakkında merak ettiğiniz her şeyi haberimizde bulabilirsiniz…
Bugün Doğan Ünlüler

Gökhan Tepe nerede ve ne zaman dünyaya geldi?

Gökhan Tepe, 8 Şubat1978 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Babası Hüsmen Tepe, annesi Sema Tepe’dir. Ailesinin ilk çocuğudur. Kayhan ismini taşıyan bir de erkek kardeşi vardır. Babası organizatör, annesi ise mimardır.

Eğitim hayatı

Gökhan Tepe, ilkokulu, Yeşilyurt Hamdullah Suphi Tanrıöver İlköğretim Okulu’nda okudu. O yıllarda müziğe karşı olan ilgisi ve yeteneği fark edildi. Tepe, kendini bu alanda geliştirmeye karar verdi ve 1988 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müzikisi Devlet Konservatuvarı’nda okumaya başladı. Tepe, yüksek lisans eğitimini de Haliç Üniversitesi Türk Müziği Bölümü’nde tamamlamıştır.

Müzik hayatı

Gökhan Tepe, eğitim hayatının ardından müzik sektörüne adım attı ve 1996 yılında prodüktörlüğünü İskender Ulus’un yaptığı “Çöz Beni” isimli ilk albümünü çıkardı.

Müzik hayatı boyunca birçok albüm çalışmasında imza atan Gökhan Tepe, oyunculuk da yaptı.

Gökhan Tepe’nin albümleri:

1995 – Çöz Beni

1999 – Canözüm

2002 – Belki Hüzün Belki De Aşk

2006 – Yürü Yüreğim

2009 – Vur

2011 – Aşk Sahnede

2012 – Kendim Gibi

Gökhan Tepe’nin filmleri:

2000 – Benim İçin Ağlama (Dizi)

2007 – Maçolar(Dizi)

2008 – Elveda Derken(Dizi)

Ayazi

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler