Ana SayfaDizilerGülperi 21. Bölümde Yaşananlar! Gülperi ve Kadir Nikah Masasına Oturdu!

İlgili Postlar

Gülperi 21. Bölümde Yaşananlar! Gülperi ve Kadir Nikah Masasına Oturdu!

Show tv ekranlarının beğenilen dizisi Gülperi’nin heyecanla beklenen 21. yeni bölümü ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde taşlar yerine oturuyor. Kadir ve Gülperi kazadan kurtuluyorlar. Eyüp’ün tüm pis işleri ortaya çıkıyor. Gülperi ve Kadir 20 yıl gecikmeli de olsa sonunda muratlarına eriyor. Gülperi 21. bölümde yaşananlar! Gülperi ve Kadir, sonunda nikah masasına oturdu.

Gülperi Dizisi Oyuncuları Kimler? Gülperi Dizisinin Konusu Ne?

Gülperi ve Kadir Nikah Masasına Oturdu!

Gülperi dizisinin yayınlanan son bölümünde, Gülperi ve Kadir, kazadan yara almadan kurtuluyorlar ama Can, habersizse bindiği için arabaya arkada sıkışıyor ve kafasından yaralanıyor. Gülperi, oğlunu arabada görünce şok oluyor. Can, hemen hastaneye kaldırılıyor.

Gülperi 21. Bölümde Başka Neler Oldu!

Hasan ve Artemis birbirlerine aşık olduklarını itiraf ettikleri sırada, Artemis’in amcası babasının kaza geçirdiğini haber veriyor. Hasan, annesinin ve Can’ın da arabada olduğunu öğrenince biraz canı sıkılıyor ama hastaneye gittiklerinde Can durumu kurtarmayı başarıyor. Nikah’a gittiklerini değil okula gittiklerini söylüyor.

Kadir, arabasını eskperte gönderiyor ve sabotaj olduğu ortaya çıkıyor. Tabi Kadir’in ve savcının ilk akıllarına gelen isim Eyüp oluyor. Hasan, hastanede Kadir’in telefon görüşmesini duyuyor ve bu kazanın sabotaj olduğunu öğreniyor. Aynı arabada annesi ve Can da olduğu için telaşlanıp Seyit’ten yardım istiyor. Ona, bunu babasının yapmış olduğundan şüphelendiğini söylüyor.

Seyit Sabotaj olayını çözüyor!

Seyit, bu sabotajı kimin yaptığını öğrenip görüşmeye gidiyor ve karşısında Eyüp’ü buluyor. Hasan da arkadan aynı yere geliyor. Eyüp, bu olayı kendisinin yaptığını Hasan’a söylememesini söylüyor ve Seyit’e yumruk atıyor ve Seyit kafasını çarpıp bayılıyor. Eyüp oradan uzaklaşıyor. Hasan, Seyit’i hastaneye yetiştiriyor ve hastanede Seyit bunu ona yapanın Eyüp olduğunu söylüyor. Seyit’in durumu çok ağırdır ve ölmeden oğlu Gökhan’a babası olduğu itirafında bulunuyor o sırada kalbi duruyor.

Gülperi ve Kadir Evleniyorlar!

Şeyma’nın içine bir kurt düştü, Kadir ile Gülperi’nin evleneceğini gizli yollardan öğrenir. Gülperi ve Kadir nikahlarının kıyılmasına engel olmak için hain bir plan yaptı. Eve hırsız girmiş süsü verip kendisini dövdürdü. Ama nikahı engelleyemedi ikilinin nikahları kıyıldı.

 Gülperi Dizisinin Son Bölümünde 20 Yıl Sonra Gelen Mutluluğa Kaza Şoku!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler