Ana SayfaDizilerVuslat 8. Bölüm 2. Fragman İzle! Aziz Altan İçin Gözyaşı Döküyor!

İlgili Postlar

Vuslat 8. Bölüm 2. Fragman İzle! Aziz Altan İçin Gözyaşı Döküyor!

Trt 1 ekranlarının sevilen dizisi Vuslat ilginç konusu ve güçlü oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Dizinin 8. yeni bölümü 25 şubat pazartesi akşamı ekranlara gelecek. Bu arada dizinin yeni bölümü ile ilgili bilgiler gelmeye başladı. Vuslat 8. bölüm 2. fragman izle! Aziz, Altan için gözyaşı döküyor. Feride de onu teselli ediyor.

Vuslat Dizisi Oyuncuları

Aziz Altan İçin Gözyaşı Döküyor!

Vuslat dizisinin 8. bölüm 2. fragmanında, Altan, hastanede yoğun bakımda ve kalbi duruyor. Aziz’in can dostu Altan’a yardımcı olamadığı için ve kendisi yüzünden bu halde olduğu için gözyaşı döküyor. Feride de Aziz’in yanındadır.

Aziz, gördüğü rüyalardan sonra bir şeyin kendisini Feride’ye doğru çektiğini hissediyor. Aziz, Feride’nin elini tutuyor ve sakın gitme diyor. Aziz babasına, sizi beni dünyaya getirdiğiniz güne pişman edeceğini söylüyor. Kerem ise Altan’ı babasının öldürtmek istediğini ima ediyor. Aziz, Altan’ın başında gözyaşı dökerken Meczup’ta gözyaşları içerisinde uykusundan uyanıyor.

İşte Vuslat yeni fragman..

Vuslat 7. Son Bölümde Yaşananlar!

Kerem’i Aziz bir türlü durduramıyor. Şirketi batma noktasına doğru sürüklüyor ve buna dur demenin vakti geldiğini anlayan Aziz, Kerem’in tüm yetkilerine son veriyor. Aziz, babasıyla hesaplaşıyor ve geçmişte işlediği cinayetleri yüzüne vuruyor. Tüm bu yaşananların ve Kerem’in bu hale kendisinin getirdiğini söylüyor.

Aziz babasına,  çocukluğundan beri Kerem’in annesi ve babasını öldürdüğünü bildiğini ve bu yüzden onun yaptıklarına şimdiye kadar göz yumduğunu yüzüne vuruyor.

Kerem babasını tehdit ediyor!

Kerem Tahsin ile  birlikte çevirdikleri gizli işlerin ortaya dökeceğini söyleyerek babasını tehdit ediyor ve Tahsin ona boyun eğiyor. Kerem, Tahsin’e eğer Aziz’i susturamazsa yaptıkları tüm cinayetlerin kayıtlarını ele vereceği ile tehdit ediyor.

Ferideyi Yalçın’a Komisere İstemeye Geliyorlar!

Ne Yalçın komiserin ne de Feride’nin haberi yokken aileler gençleri evlendirmeye karar veriyor. Babası Feride’ye, Yalçın komiser için istemeye geleceklerini söylüyor. Feride de evde çıkan huzursuzluktan dolayı kendini suçladığı için kabul ediyor. Bu arada Feride’nin annesi pek mutlu değil bu işten. Feride kahveleri verecekken kapı çalıyor ve Aziz kapıda “yapma lütfen! diyor.

 Vuslat 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Aziz’i Artık Kimse Tutamaz!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler