Ana SayfaDizilerKuzgun 3. Bölüm 1. Fragman İzle! Meryem Rıfat'a Sert Çıkıyor!

İlgili Postlar

Kuzgun 3. Bölüm 1. Fragman İzle! Meryem Rıfat’a Sert Çıkıyor!

Star Tv’de yayınlanan Kuzgun dizisi ilk iki bölümü ile ekranlara geldi ve büyük beğeni topladı. Başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik’in paylaştığı dizi adını reytinglere yazdırmayı başardı. Kuzgun 3. bölüm 1. fragman izle! Meryem Rıfat’a sert çıkıyor.

Kuzgun Dizisi Oyuncuları Karakterleri

Meryem Rıfat’a Sert Çıkıyor!

Kuzgun, Rıfat yani birlikte büyüdüğü Dila’nın babasının iftirası ile ailesi dağıldı babası hapse atıldı ve kendisi sokaklarda büyüdü. Yıllar sonra, çocukken birlikte aşk yeminleri ettiği Dila’nın karşısına çıktı. Kuzgun dizisinin 3. bölümü ile ilgili bilgiler gelmeye başladı.

Kuzgun ve Dila artık karşı karşıyadır ve kim olduklarını biliyorlar,Dila Kuzgun’un yıllar sonra neden geri döndüğünü merak ediyor ve soruyor. Kuzgun intikam için geri dönmediğini güçlü birisi olmak için döndüğünü söylüyor. Dila, intikam için döndüğüne inandığı için ona güvenini kanıtlaması için hayatını tehlikeye atıyor.

Kuzgun dizisinin yayınlanan yeni fragmanda, Rıfat, Kuzgun güç için döndüyse kazanacağını, eğer intikam için döndüyse bedelini ödeyeceğini söylüyor. Meryem, Rıfak’ın karşısına çıkıp ondan bir can ve 20 yıl alacaklı olduğunu söylüyor. Dila Kuzgun’a intikam için döndüysen aldırtmam diyor.

İşte Kuzgun dizisi yeni fragmanı..

Kuzgun Dizisi 2. Bölümde Yaşananlar!

Yıllar sonra Kuzgun’u karşısında gören Dila çok mutludur yıllardır onu hiç unutmamıştır. Kuzgun’un, evinin karşısındaki kendilerinin eski evinin anahtarını veriyor. Kuzgun oradan annesini ve ailesini gizlice izliyor.

Meryem, mahallede Dila’yı görüyor ve onu mahalleden kovuyor. Kuzgun, evden çıkarken annesi onu görüyor ama önce tanımıyor. Daha sonra yanından geçenin oğlu olduğunu anlıyor ve ‘Kuzgun’ diye haykırıyor.

Dila yıllardır çektiği vicdan azabından kurtulmak istiyor!

Dila ve Kuzgun arasında bir yakınlaşma olsa da Kuzgun duygularında temkinli davranıyor. Dila babasına, onun hayatını çaldım ona yardım etmesini ve işe almasını söylüyor, Rıfat’ın şoförü olarak işe başlıyor. Dila, Kuzgun’un sokaklarda başına gelenleri öğreniyor ve gözyaşlarına boğuluyor.

Terzi Derviş, Kuzgun’a başlattığı bu savaşta kurban vermeye hazır olup olmadığını soruyor. Kuzgun ise, buraya kurban vermeye dönmediğini, onları kurban etmeye döndüğünü söylüyor. Derviş ona, Dila’yı ne yapacaksın diye soruyor.

 Kuzgun 3. Bölüm Önizleme Yayınlandı! Kuzgun İntikam İçin Mi Geri Döndü?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler