Ana SayfaDizilerÇarpışma Dizisi 11. Bölümde Yaşananlar! Kadir'in Babası Kim?

İlgili Postlar

Çarpışma Dizisi 11. Bölümde Yaşananlar! Kadir’in Babası Kim?

Show tv’nin sevilen dizisi Çarpışma 11. son bölümü bu akşam ekranlara geldi. Heyecanla beklenen yeni bölüm yine izleyenleri ekrana kilitlemeyi başardı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Kadir, annesinin bulma çabaları tükeniyor. Bu arada Zeynep Kadir’in babasının da yaşadığını öğreniyor. Çarpışma dizisi 11. bölümde yaşananlar! Kadir’in babası kim?

Çarpışma Dizi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu!

Çarpışma Dizisi 11. Bölümde Yaşananlar! Kadir’in Babası Kim?

Çarpışma dizisinin 11. son bölümünde, Zeynep, Kadir’in annesinin kim olduğunu öğreniyor ama Veli tehdidi yüzünden söyleyemiyor. Aylin, annesinin Veli ile buluştuğunu ağzından kaçırıyor ve Kadir çıldırıyor. Demir Kerem’e, Cemre’nin birlikte olduğu insanlara tasma takmayı sevdiğini, “yoksa sana da mı taktı” sözleri üzerine birbirlerine girerler ve kavga ederler. Çarpışma dizisinin 11. bölümünde başka neler oldu?

Çarpışma 11. bölümünde yaşananlar!

Cemre Kerem’i lüks bir restoranda götürüyor ve Kerem’in morali bozuluyor çünkü cebinde yeterli parası yoktur. Demir, Cemre ile Kerem’i samimi bir şekilde görüyor. Daha sonra Kerem’e sataşıyor ve Demir ve Kerem yumruk yumruğa kavgaya tutuşuyor.

Zeynep, Asiye ile konuşmalarından onun Kadir’in annesi olduğunu anlıyor. Zeynep, Asiye ile konuştukları sırada Veli gelir.  Veli’ninAsiye’ye “Ne işin var burada” deyip öfkelenmesi üzerine, Zeynep, Asiye’nin Kadir’in annesi olduğunu anladığını söyler ve Veli eğer bu gerçeğini Kadir’e söylerse, Asiye ‘yi öldüreceğini söyler. Zeynep, çaresiz susmayı tercih edecektir. Asiye’de Veli’nin verdiği tepkiden dolayı şaşkınlık içine girer ve kafasında soru işareti oluşur.

Kadir’in babası ile ilgili gerçekler!

Zeynep, Veli ile buluşuyor ve Kadir’in ailesi ile ilgili gerçekleri öğrenmeye çalışıyor. Zeynep, Kadir’in annesinin onu neden korktuğu için terk ettiğini soruyor. Veli’de babasından korktuğu için Kadir’i terk ettiğini söylüyor. Veli, Kadir’in babasının pis işlerde parmağının olduğunu ve Kadir eğer gerçekleri öğrenirse babasını öldüreceğini söylüyor. Kadir’e babasını verirse baba katili olacağını söylüyor. Bu sırada Kadir de onları uzaktan izliyor.

Kadir, karısının ve kızının öldüğü stadyumdaki patlamayı yapanın Cansız kod adlı birinin olduğunu öğrenir. Veli, Cansız’la buluşur ve arabadan biri iner “gel bakalım Kadir’in babası Cansız” der.

 Çarpışma 11. Bölüm 2. Fragman İzle! Kadir İntikam Peşinde!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler